Mikor fognak már végre a szeretett és védett cigányaink is dolgozni?
ma 17:36
munkát senki sem kap. keresi, kutat utána, interjúkra jár...
ez már nem a kommunizmus!
17:38
egy táborba aminek a felirata
"a munka szabaddá tesz"
Első:
Hát te tényleg még a múlt rendszerben élsz. Te is csak úgy "kaptál" munkát? Jó neked. Én legalább tanultam érte, és mentem utána.
Igen,a nagyon nagy részük tényleg tipikus putris népség,aki lusta dolgozni,és segélyekből él,de én ismerek olyat is aki eljár dolgozni,eltartja a családot,tiszta és rendes,van szakmája,stb.
Egyébként egyet kell értsek azzal,hogy a ami világban még a magyar is nehezen helyezkedik el,szinte már tanulsz sem érdemes,ide jutottunk.Aki ezt nem hiszi el,az majd elhiszi akkor,mikor majd a szalag mellet tis leépítenek,meg az irodai körökben is a munkahelyén!
Az a baj, hogy sokak nem is akarnak munkát keresni mert családi pótlékból és segélyből sokkal jobban megélnek a dolgozó adófizetők pénzéből. Ezt hívják úgy hogy élősködés.
Akkor adnék nekik segélyt és családi pótlékot ha van folyamatosan munkájuk. Máshol ez így működik, és nem dédelgeti agyon őket máshol az állam. A mi politikusaink meg nyalják a seggüket a dolgozók nyelvével, mert kell nekik a szavazat. Minden párt egy követ fúj ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!