A sok fideszfan miért fúj annyira a balosokra, mikor az ő szeretett pártjuk is tele van egykori elvtársakkal?

Kár,hogy nem lehet pontozni a kérdéseket mert most tőlem kapnál egy pluszt.
Nagyon jó kérdés.A válasz majd sejtelmeim szerint az lesz,hogy ők "megvilágosodtak".Persze havi 3-5 millió forintért.

mert ha rosszabb színben tünteted fel mint ami akk a "még nemtudja kire fog szavazni" szavazókat magához édesgetheti.
vannak akik csak az indulatok levezetésére használják

Eszetlen kérdés!
14 vagyok, de én szerintem jobban fogom fel...!
Na tehát van egy fajta törvény:
Az emberi jogúság törvénye, tehát egy ember azt csinálhat amit akar! Ez azt jelenti hogy a bal oldalból is mehetnek átt a fideszbe, mert azt csinálnak amit akarnak!
Na szóval a pártok között vannak eltérések, ezt a két oldal is "bal - jobb" ez a két ellentét ebből szépen átvándorol a bal oldalból egypár ember, ők akkor a jobb oldal tagjai lesznek! És utána nyugottan mondhatják a bal oldalra hogy rossz, vagy akármi, mert akkor ők már a jobb oldal tagjai! Meg ottvan az is hogyha a nézeteik ugyan olyanok akkor mért ne mehetnének átt? mert a két
oldal között nemhiszem hogy lehet valaha is igazi egyetértés...
De, benne van a kérdésbe a válasz: EGYKORI, ez azt jelenti önnél hogy még a régi kommunista vagy már a "mostani" mszp -ből?
Köszönöm!

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:05
És azt nem gondolod,hogy onnan már egy cseppet hiteltelenek lesznek a delikvensek?
14 éves vagy.Ha van egy közösség akikkel jóba vagy mert (legyen egy egyszerű példa)nem szeretik a matekot.
Aztán hirtelen átpártolsz egy olyan közösséghez akik a fizikát szeretik,de a matekkal sincsenek rosszba.
Hiteltelen leszel.Miért?Azért mert az egyik közösség azt fogja mondani,hogy nézd ez nem is utálja a matekot,a másik meg azt,hogy hirtelen megszerette a fizikát ami elég közel áll a matekhoz,amit eddig nem szeretett.
Tudsz követni?

A történelem adja a választ:
Rákosi mondta, aki nem velünk, az ellenünk.
Kádár módosított, aki nem ellenünk, az velünk.
O.V. Módosított, aki nem velünk, az Magyarország ellen van.
Mostanában hangzott el, és a korábbi hitvallás sose számított.

Persze hogy tudom követni! :)
Igen, de az se biztos hogy pont az az ember vesztette el a hitét az embereknél, van benne igazság.
De! (bocsánat a tegezésért de ilyen példában szerintem az helytállóbb?!)
Na tehát a feltevés az hogy te matekos vagy de a fizikát is szereted és mindkattőben jóvagy, és mind a kétt féllel barátok vagytok, mégha a többség nem is úgy akarja de te mindkattőt szeretnéd a jelenléteddel segíteni ha abban jóvagy. Mondjuk ha megnyersz egy matek versenyt, és ebből adódóan a fizikából is jóvagy (nem minden esetben) akkor mért nem nyerhetnél fizika versenyt is? (ezesetben a törvények, és a javaslatokról van szó) hogy te ott segíthess másokon.
Tehát, nem biztos hogy az a pár fő vesztette el a becsületét az ország szemében, lehet hogy ők nagyon értékes tagjai voltak a bal oldali pártnak is, csak velük lehet hogy nem értettek egyet, és megpróbálták a jobb oldalon...
Ezis egy feltevés, és helyt is állhat nem?!!
( Az esetleges helyesírási hibákért elnézést, angol billentyűzet)

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:25
Írásodból ítélve azt látom,hogy te az átlagos 14 évesek szintje felett vagy(ezt vedd tőlem dicséretnek,ritkán szoktam).
Meg közelítem neked egy másik szempontból.
Azok az emberek akik az akkori MSZMP-ből beléptek ennek az utódpártjába és/vagy a Fideszbe azok ezzel a lépéssel elárultak mindent ami a szocializmussal egyeztethető össze.
Rengeteg sok MSZMP párttag ül a parlamentben,akik anno a kisemberek érdekeit védték mindenáron,mára ez eltűnt.
Anno a legtöbb kinyalta Kádár János fenekét,hogy jobb pozícióba kerüljön.
Amikor hirtelen jött a módszerváltás,azt MSZMP tagok 80%-a a kapitalista rendszert választotta.
Ha annyira ragaszkodtak volna az elveikhez akkor tudod hol lennének?
A Magyar Kommunista Munkáspártban.Na ők hitelesek.
Ők nem adták fel a szocializmus eszméjét csak azért,hogy szétlopják az országot, pedig 89-ben átpártolhattak volna ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!