Ti is egyetértetek, hogy Vida Ildikónak már önmagában a mai szerepléséért is mennie kell?
Szégyen, hogy ez a nő ilyen magas pozícióban van, ez akkor is gáz, ha teljesen ártatlan. Manapság már gyakornoknak nem vesznek fel stabil angoltudás nélkül, ő meg az egyik legfontosabb hatóságnál csúcsvezető...
Az egész fellépése, ahogy kezelte a helyzetet olyan esetlen és kínos volt, hogy az hihetetlen. A kinézetéről meg ne is beszéljünk, felszállna a villamosra, azt hinném, ellenőr...
> Amúgy meg, ha kimegyek a piacra, akkor ott pont ilyenekkel találkozom az árusok között, csak tele van virágmintákkal a szoknyájuk és folyamatosan rikácsolnak. :D
Nekem meg azok az asszonyok jutnak az eszembe, akik - ha a fiacskájuk intőt kap - bemennek az iskolába felpofozni a tanárát.
Nem tud angolul, de tud cigányul. Nem elég az?
Szerintem Ildikonak le kellene mondania egeszsegi okokra vagy az orszag erdekeire hivatkozva.
Ugye emlekszunk meg Dr? Schmit Pal esetere? Ugyanaz a koncepcio. Artatlansag hangoztatasa, heti szinten a tortenet atirasa stb. O sem ertette mi tortenik vele.
Csak meg annyit draga Ildoko, kuldd el az ugyvededet melegebb eghajlatra, tajakozodj a vizumkerelmek intezeserol eloszor hogy ne mondj meg nagyobb csacsisagokat. Ja, egy kis alapveto angol nyelvtudas sem rossz dolog, kulonosen ha valaki a penzvilagban tevekenykedik... ES HAGYD ABBA A HAZUDOZAST!!!
Bar en csak egy naiv allampolgar vagyok...
Have a nice day, guys
> Pali bácsi is nagyon rosszul járt...kapja a jó magas nyugdíjat, meg az egyéb juttatásokat.
Ma már - ó be kár - nem küld a megbukott hivatalnokoknak selyemzsinórt a török császár, sem pedig fakardot a harakirihez a japán császár.
Bele kell nyugodni, hogy el kell tartanunk még jó ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!