Végül is miért tiltották ki Vida Ildikót az USA-ból?
Tehát arról nem tudsz semmit, hogy maga a NAV probálta az amerikai cégeket korrumpálni és ezt ők jelentettek a kormányuknak?
Végül is csak felsorolhatatlan híroldalak közöltek ilyesmiket, de talán a napigazdasag-ot, magyar nemzer online-t és a hasonlókat valahogyan elkerülte az ilyesmi.
>> maga a NAV probálta az amerikai cégeket korrumpálni...
Kacagnon kell :)
">> maga a NAV probálta az amerikai cégeket korrumpálni...
Kacagnon kell :)"
Kacagj a saját hülyeségeden.
A dolog már ott bukik, hogy Vilda állítása szerint jelentette a kormánynak, miközben a kormánytagok állították, hogy a "kormány" nem tud semmiről, semmit".
Nem tudom, hogy te most nyugati vagy keleti hívő vagy:
A nyugati kormányoknál ilyen teljesen nyilvánvaló hazugságnál kormányokat buktatnak.
Keleten pedig (Kína, Dél-Korea) miniszterek mondanák le vagy ölnék meg magukat (főleg a mostani Kínában lévő korrupciós nagy takarításban)
"egy hat fős csapattal ott is folytatni kívánta a Mo-on elindított vizsgálatot"
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy Vida az USÁ-ba akart utazni egy delegációval, hogy ott vizsgálódjon, és erre az USA egyetlen válasza az lehetett, hogy kitiltják? És vajon miért tagadta eddig? Miért nem kért jogsegélyt abban a pillanatban, amikor megtudta, hogy szerinte a korrupció elleni vizsgálatai miatt tiltották ki? Miért nem tiltakozik a kormány az összes lehetséges fórumon?
A NAV vizsgálatot indított egy civil szervezetnél, akiknél visszaéléseket találtak. Ez a civil szervezet az USA-hoz köthető. A szervezet megtagadta a megfelelő dokumentumok bemutatását. Az iratanyagát a Norvég Nagykövetségre menekítette. Ha nincs semmi vaj a fülük mögött, akkor miért nem lehet megnézni az iratanyagot? Miért kellett elrejteni?
Azt hogyan lehet elhinni, hogy a NAV akart korrumpáni egy amerikai céget??? A NAV jelen sincs olyan tárgyalásokon, ahol az esetlegesen Magyarországra jövő befektetők tárgyalnak a kormánnyal.
"Azt hogyan lehet elhinni, hogy a NAV akart korrumpáni egy amerikai céget??? A NAV jelen sincs olyan tárgyalásokon, ahol az esetlegesen Magyarországra jövő befektetők tárgyalnak a kormánnyal."
Tehát az semmi, hogy az amerikai cégek többször is jelezték a nav-nak áfacsalás gyanúját és miután ezen vizsgálatokat felső "kérésre" leállították, a cégek jelezték a saját kormányuknak.
Egyébként érdekelne, hogy milyet iratokat menekítettek milyen külügyminisztériumba? Mert én vagyok olyan galád, hogy olvasok kormánypárti híroldalakat is. de ilyesmit nem olvastam.
Lehet, hogy csak elnéztem, hiszen elterelésként a kormány bedobott ijedtében egy törvénytervezetet, rövidítve netadót, ami egyszerűen tönkretette volna a magyar gazdaságot néhány hónap alatt. Az úgy tényleg sikeres figyelemelterelés volt. (kalap nélkül persze, kalappal csak a verseny képességünket tette volna 10 évvel tönkre)
a divatos usa/liberálisgyűlölet ideje már lejárt, az emberek nem hisznek el bármit.
az, hogy a fidesz nem indított vizsgálatot, vagy hogy vida nem jelentette, és hetekig ment a hazudozás, félrebeszélés, csak igazolja azt amit mindenki tudott/érzékelt az országban = nyakig benne van a fidesz a nav ügyleteiben.
közben simicska a semmiből a 16. leggazdagabb milliomosok közé került, tavaly hasonlóan mészáros lőrinc a ködből jött gázszerelő a 88. leggazdagabb magyar volt.
akinek még ezek után sem világos, annak később sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!