Miért ilyenek a Jobbikosok?
"Mégis odakényszerültek a pénz miatt,és már nem vallják azokat a nézeteket,az,hogy mi bántotta egyedül a szemüket,már leírtam. De szerintem már nem szavaznának a Jobbikra."
De ha hazajönnek eszükbe is juthat miért szavaztak rájuk aztán megtehetik legközelebb újra.
"Első, más testi hibájából gúnyt űzni igen szegényes lélekre vall."
Híres "elfogadó" egyik mintapéldája.
#13, nekünk elfogadni csak azt kell, amit mi amúgyis úgy gondolnánk. Mindenki másnak kell mindent, de persze főleg minket. Sőt, minket imádni kell, mert mi mi vagyunk.
Így működik a magyar liberális. Nem tudtad? :)
"De ha hazajönnek eszükbe is juthat miért szavaztak rájuk aztán megtehetik legközelebb újra."
Mint írtam,már csak a melegházasság ellenzése lenne az egyedüli indokuk szerintem. De az meg itthon nincs,a mostani kormány se támogatja,így ergó nemhiszem,hogy sokmindent maradt a tarsolyukban indoknak,miért szavaznának újra a Jobbikra.
Szép provokatív kérdés kérdező.
Annyi erővel bárki mondhatja hogy "pár liberális ismerősöm kiment Oroszországba és nagyon megtetszett nekik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!