Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyenek a Jobbikosok?

Miért ilyenek a Jobbikosok?

Figyelt kérdés
Tavaly néhány jobbikos ismerősöm kiment dolgozni Angliába. A "csúnya" nyugatra ugye... A múltkor jöttek haza . Megkérdeztem tőlük,hogy milyen volt kinnt élni.Nem igazán vallották már azokat a nézeteket amiket kimenetelük előtt. Egyedül az bántotta a szemüket,ha két férfi kézenfogva sétálhatott,és a kutyát se érdekelte. Jah meg a melegházasság. A többi agyament véleményüket már nem mondogatták,örültek,hogy annyi pénzt kerestek amennyit itthon talán soha 1 hónap alatt.
2014. nov. 7. 20:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"Mégis odakényszerültek a pénz miatt,és már nem vallják azokat a nézeteket,az,hogy mi bántotta egyedül a szemüket,már leírtam. De szerintem már nem szavaznának a Jobbikra."

De ha hazajönnek eszükbe is juthat miért szavaztak rájuk aztán megtehetik legközelebb újra.

2014. nov. 7. 20:36
 12/32 anonim ***** válasza:
14%

"Első, más testi hibájából gúnyt űzni igen szegényes lélekre vall."

Híres "elfogadó" egyik mintapéldája.

2014. nov. 7. 20:37
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
De ezek az emberek, miért nem a csudáááás Iránba, Oroszországba mentek dolgozni?
2014. nov. 7. 20:40
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

#13, nekünk elfogadni csak azt kell, amit mi amúgyis úgy gondolnánk. Mindenki másnak kell mindent, de persze főleg minket. Sőt, minket imádni kell, mert mi mi vagyunk.

Így működik a magyar liberális. Nem tudtad? :)

15/32 A kérdező kommentje:

"De ha hazajönnek eszükbe is juthat miért szavaztak rájuk aztán megtehetik legközelebb újra."

Mint írtam,már csak a melegházasság ellenzése lenne az egyedüli indokuk szerintem. De az meg itthon nincs,a mostani kormány se támogatja,így ergó nemhiszem,hogy sokmindent maradt a tarsolyukban indoknak,miért szavaznának újra a Jobbikra.

16/32 anonim ***** válasza:
70%
#14, Oroszországhoz sem elég okos, sem elég tehetséges nem lennék. Ha kaszálni akarok, Anglia kell. Már ha majd egyszer el tudom viselni.
2014. nov. 7. 20:41
 17/32 anonim ***** válasza:
54%
Pontosan!
2014. nov. 7. 20:55
 18/32 anonim ***** válasza:
81%

Szép provokatív kérdés kérdező.

Annyi erővel bárki mondhatja hogy "pár liberális ismerősöm kiment Oroszországba és nagyon megtetszett nekik"

2014. nov. 7. 22:00
 19/32 anonim ***** válasza:
49%
Csak Oroszországba még az elvakult jobberek sem mennek :D de amúgy igazad van.
2014. nov. 7. 22:02
 20/32 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne mennének? Oroszország csodálatos.
2014. nov. 7. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!