Miért rosszabb gyurcsány mint orbán?
Először is leszögezném: Nem szeretem egyiket se, én kapitalizmus és szabad piac párti vagyok, tehát ezek a komcsik nem játszanak nálam.
Tehát a témára visszatérve: Miért rosszabb gyurcsány mint orbán? Mik azok a tények, amelyben rosszabbak?
Nem statisztikai adatokra vagyok kíváncsi, hanem hétköznapokban is tapasztalható dolgokra.
Tehát nem kérek állami ksh meg egyéb statisztikákat, EGYIK OLDALRÓL SE.
Csakis tapasztalatokat a való életből. Lehetőleg írjátok le, melyik megyében laktok.
Köszönöm!
"nemzetietlen, pogány, keresztényellenes, liberálfasiszta, kommunista, hazaáruló!
na ná, hogy egy ilyen vadembernél Orbán Viktor jobb, Orbán Viktor eezeknek mind az ellenkezője!"
Ezzel most rengeteg embert megsértettél, hogy szerinted Orbán hazafi....
engem miért kellene kitiltani?
semmi rosszat nem írok, csak az igazat!
Gyurcsánynál elég néhány beszédet, videót megnézni és már az egész ember lénye érzi, hogy az illető nem komplett.
A Fidesz, legalább csinál valamit, ha most számunkra még nincs vagy negatív hatással is vannak dolgok, de én azt gondolom, hogy a jövőben ezek a változtatások az ország, gazdaság hasznára válnak. Gyurcsányék annyira nem csináltak semmit és annyira nevetségesen szartak az egészbe bele, hogy nem is értem, hogy van olyan ember, aki ezt nem látja.
A Fidesznek is sok hibája van, juj sok, de az mszp minden hozadékával számomra felér egy atomkatasztrófával.
A Fidesz legalább úgy tudja szétlopni az országot, hogy mellette ad a látszatra. Leszámítva a stadionokat, és a mutyizást, meg azt hogy egyfajta diktatúrát építenek, még mindig csinálnak olyan dolgokat, amikkel maguk mögé állítják a sok birkát.
Alapvetően a Fidesz alatt épülgetnek a dolgok, a Gyurcsány kormány meg bármi látszat nélkül csak a saját zsebét tömte. Persze ebben benne van az első Fidesz kormány is, és benne van az hogy akkor az egész világ válságban volt, most meg kifele jövünk a gödörből...csak az a baj, hogy a többi ország gyorsabban mászik mint mi. Mert szeretünk azzal példálózni hogy "mi jobban fejlődünk mint a nyugat". Csak éppen ott tartunk, hogy lassan Románia is előttünk jár, pedig rájuk mindig úgy tekintettünk mint a világ segglyukára.
"Úristen 26%-os téged még nem tiltottak ki innen?"
Nem szabad őt kitiltani, hadd lássa mindenki, hogy milyenek a fideszesek. :))
Ismerőseim elmondásait tudom írni:
szerintük Gyurcsány rossz, mert nem tágítja a társadalmi szakadékot, hanem igyekezett azon lenni hogy a szegényeknek is jobb legyen.
Orbán meg szerintük jó, mert tágítja a társadalmi szakadékot, mert kizárólag a gazdagok malmára hajtja a vizet.
Meg is fordult a fejemben hogyan tudok szóba állni ilyen idióta ismerősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!