Miért rosszabb gyurcsány mint orbán?
Először is leszögezném: Nem szeretem egyiket se, én kapitalizmus és szabad piac párti vagyok, tehát ezek a komcsik nem játszanak nálam.
Tehát a témára visszatérve: Miért rosszabb gyurcsány mint orbán? Mik azok a tények, amelyben rosszabbak?
Nem statisztikai adatokra vagyok kíváncsi, hanem hétköznapokban is tapasztalható dolgokra.
Tehát nem kérek állami ksh meg egyéb statisztikákat, EGYIK OLDALRÓL SE.
Csakis tapasztalatokat a való életből. Lehetőleg írjátok le, melyik megyében laktok.
Köszönöm!
Mert neki köszönhetjük Orbán 2/3-át.
Zsinórban már másodszor.
Szerintem Orbánék jobban tudnak lopni a közpénzekből, hangosabban tudják mondogatni, hogy ők a nép érdekében (értsd: maguk, családjuk, baráti körük érdekében) dolgoznak éjjel nappal.
Valamint sokkal jobban költünk költünk értelmetlenül milliárdokat a "haza építésére" (értsd: üres stadionok építése).
A maszop most tanulhat a Fidesztől, hogy hogyan is kell ezt a lopósdit csinálni!
3-mas: És ebből mit tapasztalsz a hétköznapjaidban? Merthogy a nemidénbarnultak ugyanúgy viselkednek most is, ugyanannyi joggal. Tehát ebben a témában nincs különbség.
Mire gondolsz?
Jöhetnek amúgy a válaszok nyugodtan.
azé mer gyurcsány zsidó
orbán meg ZSICI (zsidó-cigány turmix)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!