A fidesz rosszabb mint Gyurcsány?
Aki így fogalmaz meg egy kérdést annak tökmindegy, úgyis csak trollkodni akar.
Majd áprilisban meglátjuk, addig nyugodtan termeljétek csak tele a nacit naponta 10x.
"Bírom az agyatlan embereket akik szerint csak Orbán meg Gyurcsány létezik.."
Bírom az agyatlan jobbikosokat, akik teljes természetességgel és elfogadással veszik ténynek, hogy a Jobbik képes lenne kormányozni.
A Fidesz és a baloldal két nagyon sz_ar úszó, akik a nemzetközi versenyek két utolsó helyéért vetekednek. A Jobbik viszont úszni se tud, csak árpádsávos bakancsban leantimagyarozni a vizet.
Na, ezért ők a két lehetőség. Szomorú és nevetséges, de ez van.
Kettőnk példája között az a különbség, hogy én nem csak kitaláltam egy az érvelésemnek megfelelő képzeletbeli helyzetet, ahogy te.
A Jobbik már számtalanszor bebizonyította, hogy szakmai és háttértudása nulla, gyűlölködése, populizmusa, súlytalan ígéretei meg a maximumon, fideszi magasságokban, leöntve nagymagyaros hagymázzal.
A Fidesz és a baloldal gazdasági intézkedései legalább közgazdaságilag értelmezhetőek, még ha nagy részük sz r is. A Jobbik meg borsodi villanyszerelőkkel jön, akik folyosókon akarnak verekedni.
Még mielőtt ajánlanád: igen, olvastam a programjukat. A súlytalan marhaságukra ráborították egy középiskolai közgázkönyv szómagyarázatát és annyi. Gazdaságilag azért nem nevezhető nagy nullának a pártod, mert a nulla egy ismert szám. A Jobbik az értékelési skálára se tud rákerülni.
Ha szerinted a kakastollas csendőrkalap, a mocskosmultizás meg a kazakisztáni testvérek elvezetik az országot, akkor te tényleg álomszavazójuk lehetsz.
"Gyurcsánynál nem létezhet rosszabb."
Hát én éppen tudnék néhány lehetőséget, de inkább fel sem vetem.
Hátha valakinek még megtetszene... :-)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!