Miért állítják sokan, hogy Gyurcsány képes lenne legyőzni jövőre Orbánt? Viktor és a Fidesz jóval népszerűbb a rossz kormányzás ellenére is, mint a sokkal rosszabb Gyurcsány-féle kormányzás.
Azért a Gyurcsány és az Orbán féle rossz kormányzás között jelentős különbség van. Pontosabban az, hogy az egyik alatt az egyiknek jó volt, a másiknak rossz, például bankok, multinacionális cégek, külföldi közműszolgáltatók.
Míg például a nagycsaládosoknak, a bérből élőknek a gyurcsány kormány volt a rossz.
"Miért állítják sokan, hogy Gyurcsány képes lenne legyőzni jövőre Orbánt?"
Minden miniszterelnök jelölt azért száll ringbe, hogy győzzön. Tudom, hogy jövőre Orbán fog nyerni, de én azokra fogok szavazni, akinek a politikai elképzelései hozzám közelebb állnak.
A másik pedig az, hogy Gyurcsány korábban már legyőzte Orbánt, nem is akárhogyan.
"Viktor és a Fidesz jóval népszerűbb a rossz kormányzás ellenére is, mint a sokkal rosszabb Gyurcsány-féle kormányzás."
Szerinted a Gyurcsány-féle kormányzás sokkal rosszabb volt. Szerintem pedig a Fidesz kormányzásánál rosszabbat még nem látott az ország a rendszerváltás óta.
"kommunisták mindig csalnak"
Csak tudnám, hogy ha ennyire rühelled a kommunistákat, miért vagy szerelmes Orbánba...
Mert államosítani mindent az nem kommonizmus...
Hagyjuk már...
Legyőzni? :D A 0,1%-ukkal?
Ha ballibeknek nincs jobb "fegyvere" mint az udvari bolond akkor hagyjuk......
Orbánnak nincs köze a kommunizmushoz? KISZ titkár volt, Soros pénzből tanult, amihez kellett a pártajánlás, az apuka párttitkár volt. Csak ezzel most nem dicsekszik.
Azt csak a hívei hiszik, hogy most is népszerű. Gyurcsány idejében nem éltek olyan rosszul a kisemberek, a családok, mint most.
Takán ezért van, aki rá akar szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!