Még mindig ragaszkodnak az emberek a kétharmadhoz?
Navracsics Tibor lemondásával és Kiss Péter halálával két helyen kell új időközi országgyűlési képviselőválasztást tartani. Ha ezeken a helyeken most nem a FIDESZ győzne, megszűnne a kétharmaduk. Lehet esetleg netán erre számítani, vagy marad a kétharmad?
# 1:
Az megvan, hogy szavazatszámláló bármely választópolgárból lehet, aki az adott választókerületben lakik?
A számlálók egy részét a pártok delegálják, a többieket a helyi önkormányzat választja a jelentkezők közül.
Szerinted a pártdelegáltakat nem a leglojálisabbak közül választják ki?
Aki csalni akar az tud is ez mindig így volt ezután se lesz másképp úgyhogy szerintem erről ennyit.
A kérdésre válaszolva jómagam eddig sem ragaszkodtam a 2/3-hoz.. Egyetlen pártnak sem engedném a 2/3-ot. Gyakorlatilag nincs ellenzék, aki felemelhetné a szavát egy-egy hülye törvényre. Így meg mindent megszavaznak a többi párt beleegyezése nélkül. Egypártrendszer van szinte teljhatalommal.
addig ragaszkodunk, míg az ország összes politikai ereje nemzeti lesz!
az mégis tűrhetetlen, hogy nemzetietlen, magyarellenes, pogán baloldaliak árulják el az országot a komrányszékből!
" Nem tudok a vitának ahhoz a részéhez hozzászólni, hogy van-e csalás a szavazatszámlásnál. Ezt eddig hivatalosan senkitől nem hallottam"
Nem hallottál és nem véletlenül. Mert ilyen nincs. A szavazás napja a demokrácia napja nálunk. A rendszer olyan, hogy nem igazán lehet csalni. Te, én, sajtó, külföldi megfigyelő, bárki ott lehet az adott szavazó körben.
" Aki csalni akar az tud is ez mindig így volt ezután se lesz másképp úgyhogy szerintem erről ennyit."
Nem így van. Direkt olyan a rendszer, hogy ne lehessen csalni. Az fog nyerni akire többen szavaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!