Újra kétharmadhoz jut a Fidesz április 6-án?
Remélem én is. Ha a következő 4 évben tényleg beindul a növekedés és érezhetően jobb lesz, akkor megérte a nélkülözés. De most szerintem nagy káosz alakulna ki, ha kormányváltásra kerülne sor. Mi több, a baloldal nem tudna hatékony lenni.
Április 6-án menjetek a Fidesz-re szavazni! :)
Szerintem meglesz nekik.
A kérdezőhöz hasonlóknak pedig lek*rnék egy pofont, de akár kettőt is.
"A kérdezőhöz hasonlóknak pedig lek*rnék egy pofont, de akár kettőt is."
Miért is? A nagy baloldali érzelem együtt jár az erőszakkal?
Lásd.Orbán-szobor ledöntése, a hivatalok működésének megakadályozása stb. Na azoknak kevernék le egy-kettőt, meg akik leszedik a zászlót a Sándor-palotáról!
De ha neked Gyurcsány kell, szavazz az Összefogásra. Aztán majd meglátjuk, hogy április 6-án mi lesz. Remélem a baloldal végleg elbukik és mennek a süllyesztőbe.
Bár mondjuk nem is értem, hogy magyar esetben mit jelent a bal és jobboldali.
A Fidesz államosítani próbál, tehát baloldali gazdaságpolitikát folytat, én pedig alapvetően a kapitalizmusban hiszek.
Akkor ők miért nem baloldaliak? Vagy például én miért vagyok baloldalibb, mint ők?
Amúgy nekem nem magával a fideszességeddel van bajom, hanem azzal, hogy mániákus, begyepedt pártkatona vagy. Az összes többi párt meggyagyult hívével is ugyanígy járnék el, szóval ezt nem kell a fideszes lelkedre venned.
Amúgy feltűnt már neked, hogy te nem is igazán a Fideszt szereted, hanem a másik oldalt gyűlölöd és ezért vagy fideszes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!