Orbán Viktor szerintetek is a legjobb, legerőskezűbb vezetője a magyaroknak Hunyadi Mátyás óta?
Úgyértem a második legjobb magyar vezér! (Azt nem tudom mi volt a honfoglalás előtt)
Számtalanságig lehetne sorolni az erényeit...
Nem nyalt be az IMF-nek ahogy mások tették volna, ezzel nem adta el az országunkat az amerikai zsidóknak!
Erőskezűen bánik az EU-val, pontosan tudja, hogy az EU-nak jobbak szüksége van ránk mint fordítva, és hogy nem "packázhat" velünk, ehhez mérve bánik velük. Nem nyal nekik, kihasználja őket minnél jobban, a NATO-t is, és többszöri figyelmeztetésre sem reagál hisz tudja h nem tehetnek semmit.
...
stb.
stb.
stb.
Szerintetek is ő a "király" ?
"Orbán Viktort ezért a beszédért meg is verte az államrendőrség!"
Akkor elég nagyot zúzhattak a fejére, ha ennyire értelmes lett.
Amúgy azt hallottam, hogy a fater már idomítgatta előtte, szal biztos nem fájt neki annyira a rendőrattak.
Mit Hunyadi Mátyás óta?
Űbereli őtet is !
"Orbán Viktort ezért a beszédért meg is verte az államrendőrség!"
Sajnos nem eléggé...
7-es, az miért maradt ki, hogy Orbán Viktor annyira istenfélő és jó keresztyén ember, hogy még azt is elintézte, hogy a Föld megálljon a forgásban a Nap körül és ezentúl a Nap forogjon a Föld körül, ahogy azt az igazkeresztyén középkorban is képzelték?
Ezt miért ne mondtad el? Pedig ez is nagy érdeme a Viktornak! Végre a Naprendszert is keresztyénné tette!!!
Így van.
Ez azért van mert Orbán Viktor Mátyás király inkarnációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!