Miért nem tudnak rájönni az emberek, hogy Bokros Lajos a legjobb jelölt főpolgármesternek?
Egy tanult, művelt, kiváló szakember, aki kihozta az országot anno a Bokros-csomaggal a szarból, és utána annak a gyümölcsét éreztük 1998-2002 között. Hiába aratta le a Fidesz a babérokat.
Most függetlenül attól, hogy a Blikkben jelent meg ez a riport, szerintem nagyon korrekt, amiket Bokros mond: [link]
Aki Pesten él és nem elvakult balos, az láthatja, hogy Tarlós 4 éve alatt a főváros százszor annyit fejlődött és szépült, mint Demszky 20 éve alatt. A kormánnyal nem küzdeni kell, hanem együttműködni. Ekkora ellenszélben nem lenne szerencsés Bokros kínlódásának esélyt adni. Ráadásul polgármesterségben nulla a tapasztalata.
A Fidesz több milliárdos kampánya szerintem légből kapott hazugság. Néhány plakátot látok Tarlósról, ennyi a kampány. Ő meg dolgozik szépen tovább. Jó ez így.
Kedves 80%!
A te logikádból kiindulva, akkor innentől nem is kell választásokat tartani. Hiszen most a kormány Fideszes, az önkormányzatoknak is azoknak kell lenni, aztán meg ügye az önkormányzatok Fideszesek, akkor a kormánynak is annak kell lennie. Magyarán semmi értelme választásokat tartani.
Vagy nem?
#5: nem ezt mondtam. De én nem szeretnék asszisztálni ahhoz, hogy a baloldal 4 évig rajtam kísérletezgessen egy pár napja elővakart jelölttel.
Egyértelmű, hogy egy főváros akkor működik jól, ha kölcsönösen együttműködik a kormánnyal. Belátható, hogy a jelenlegi helyzetben ez nem működne. Még a saját emberei között se lenne meg a többségi támogatása. Egyszerűen vétek lenne megválasztani.
A 4-es fején találta a szöget: Bokros Lajos húsz éve képtelen bármiféle szerephez jutni a politikában, és még mindig csak a csomagjáról ismerik.
Megannyi kormányváltás meg pártalapítás ellenére mindig csak nevetséges EU-s száműzetésekre meg félszázalékos pártokban való indulásra futotta az erejéből. Ha pedig kitűnő szakember, az csak tovább súlyosbítja azt a tényt, hogy soha nem tudta pozícióba verekedni magát.
Ha saját magát képtelen volt húsz év alatt egy értékelhető politikai pályára menedzselni, hogy fog érvényt szerezni a főváros érdekeinek a Fideszes ellenszélben? Hát sehogy.
"Ha pedig kitűnő szakember, az csak tovább súlyosbítja azt a tényt, hogy soha nem tudta pozícióba verekedni magát. "
Matolcsy jó pozícióba tudta verekedni magát, de szakemberként van olyan jó szerinted, mint Bokros? A politikában a pártok emberei kapnak mindent, nem számít, ki milyen jó szakember, ha ellenük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!