Orbán Viktor szerintetek is a legjobb, legerőskezűbb vezetője a magyaroknak Hunyadi Mátyás óta?
Úgyértem a második legjobb magyar vezér! (Azt nem tudom mi volt a honfoglalás előtt)
Számtalanságig lehetne sorolni az erényeit...
Nem nyalt be az IMF-nek ahogy mások tették volna, ezzel nem adta el az országunkat az amerikai zsidóknak!
Erőskezűen bánik az EU-val, pontosan tudja, hogy az EU-nak jobbak szüksége van ránk mint fordítva, és hogy nem "packázhat" velünk, ehhez mérve bánik velük. Nem nyal nekik, kihasználja őket minnél jobban, a NATO-t is, és többszöri figyelmeztetésre sem reagál hisz tudja h nem tehetnek semmit.
...
stb.
stb.
stb.
Szerintetek is ő a "király" ?
egy biztos, Orbán Viktor a 20. és 21. század legnagyobb magyar hazafija! ő merte először nyíltan egy beszédbe hazakergetni a szovjeteket! eltelt egy kis idő és már mentek is!
most az eu túl diktatúrája ellen harcol, túlsok rossz dolgot akar az eu ráerőltetni a népünkre.
Orbán Viktor szenvedélyesen szereti hazáját!
Mátyás és Horthy mellett Orbán Viktor az elmúlt 500 év Legnagyobb Magyarja!
24 vagy, de olyan naiv mint egy tini :(. Nagy kamu az egész, amit mond.
Őszintén. Magyarország ki egy USA/Oroszország/Kína/Németország/Franciaország/Anglia mellett? Örülünk, ha nem tévesztik össze Budapest-et Bukarest-tel.
Szerintem is ő a legjobb hadvezér az egész Univerzumban.
Nem is volt olyan vezér és politikus mint Ő.
Szerintem simán lehetne neki emelni egy szobrot ahol meghajolnánk a NAGY VEZÉR előtt.
Közben mondanánk egy imát a rezsicsökkentésért és utána ellátogatnánk FElcsútra egy meccset megnézni.
Állítólag a nép körében is megfordul álruhában és pénzt osztogat a magyaroknak.
A NATO-t is helyretette az EU-t is,sőt mindenki mást.
Az EU-t is Ő pénzeli,mert mi megtehetjük.
"Szerintetek is ő a "király" ?"Simán,koronáztassuk már meg.
Ez persze mind KAMU XD
"egy biztos, Orbán Viktor a 20. és 21. század legnagyobb magyar hazafija! ő merte először nyíltan egy beszédbe hazakergetni a szovjeteket! eltelt egy kis idő és már mentek is!"
Nem neked (mert neked fölösleges :-)), de mindenki más azért jobb ha tudja, hogy viki akkor keménykedett az oroszokkal először, amikor már rég összecsomagoltak, és elbúcsúztak :-)
"24 vagy, de olyan naiv mint egy tini"
Szerintem meg inkább annyira, mint egy 8 éves kisgyerek vagy mint egy 80 éves öregasszony.
74 százalékos, ez nem igaz! akkor még a szovjetek keményen az országban állomásoztak...
Orbán Viktort ezért a beszédért meg is verte az államrendőrség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!