Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak itt csalódott Jobbikosok?

Vannak itt csalódott Jobbikosok?

Figyelt kérdés

2006-ban a Jobbik még egy rendpárti és hazaszerető formáció volt, amelyik hevesen, akár az utcára is kivonulva küzdött a rosszemlékű mszp-szdsz kormány kétszínűségével.

Azután, szépen lassan elkezdték imádni az arabokat (???), majd, ami még ennél is a rosszabb, az oroszokat. Pont, a minket évtizedekig elnyomó oroszokat!

Azután, miközben évek óta már csak szájkaratéban hajlandóak ellenzéket játszani, miközben lelkesen szavaznak igennel a fidesz legtöbb törvényére, az új adóterhek (nem csak az internetadó, a cafeteria, a mosószer, az eho, a szappan...) ellen nem hogy az utcára vonultak volna, de még egyenesen ők nevezték idegenszívű hazaárulóknak azokat, akik kimentek!

2014. nov. 1. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-es!

A válaszoddal semmi gond nem lenne, ha tudnál mutatni egyetlen egy pártot, ahol nincs belső széthúzás vagy alattomos emberek. A Jobbiknál is ez a probléma, hogy nincs cenzus bevezetve tagfelvételnél, így kerülnek be a Csanád félék is (na nem a vallása a probléma, hanem a korrumpálhatósága). De gondolom ezek szerint te az egész politikának hátat fordítottál.

Nem bérenceztem le senkit, csupán megjegyeztem, hogy egy nem Jobbikos szintén képtelen tolerálni ha valaki ellentmond egy jó kis arabozásnak vagy ruszkizásnak.

Már bocsánat, de mit indokoljak meg még azon, hogy nem tetszik, hogy egyesek tabutémának tekintik a keleti nyitást? A kérdező is szerintem képtelen leírni, hogy mi a probléma ezzel. Szerintem te sem olvastad át jól a válaszom, ellenkező esetben te sem jönnél olyanokkal, hogy nekem gáz, hogy alulmaradtam (miben is?).

2014. nov. 2. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt viszont eltaláltad. A híreket meghallgatom/elolvasom, de nem szavaztam senkire. Nyugi, nem járok tüntetésekre. Utoljára még pont egy jobbikos rendezvényen vettem rész, mielőtt kiábrándultam belőlük, azóta nem voltam politikai csődületen. Anno nem véletlenül lettem jobbik szimpatizáns, ezért nálam a baloldal eleve nem is játszik, de már a jobbosokat is sikerült megismernem, ezért már ők sem. A helyzet az, hogy az egyik kutya, a másik eb.
2014. nov. 2. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

"A válaszoddal semmi gond nem lenne, ha tudnál mutatni egyetlen egy pártot, ahol nincs belső széthúzás vagy alattomos emberek. A Jobbiknál is ez a probléma, hogy nincs cenzus bevezetve tagfelvételnél, így kerülnek be a Csanád félék is (na nem a vallása a probléma, hanem a korrumpálhatósága)."

Szegedi nem bekerült a Jobbikba, te értelmes, hanem alapító tagja volt a pártnak. Vonával voltak nagy haverok, azért is lett belőle alelnök.

De nem baj, védd csak a pártocskádat. Üdvözlöm Putyint!

2014. nov. 12. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:

"Szegedi nem bekerült a Jobbikba, te értelmes, hanem alapító tagja volt a pártnak. Vonával voltak nagy haverok, azért is lett belőle alelnök.

De nem baj, védd csak a pártocskádat. Üdvözlöm Putyint!"

Az, hogy alapító tag volt, nekem teljesen mindegy, tag volt és kész. Most ez szerinted változtat a dolgon te nagyon tudálékos? Ugyanitt megjegyzem, hogyha habzó szájjal vered az asztalt a "bunkó" oroszok miatt, az bizony sovinizmus, ami a nacionalizmus melegágya. Most pedig szaladj, és törj be szépen pár kirakatot, vagy menj öregezni.

2014. nov. 12. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!