Miért csak a netadó?
# 20/20 Időpont ma 11:47
A cél az (bármennyire tagadja ezt az EU ellenes tábor), de a gazdaság nem így működik, ezt értsd meg...
Ebben az országban csak az adókat lehet egyik pillanatról a másikra kivetni vagy emelni :)
Ha már a béreket kéne emelni, akkor mindenki azzal jön, hogy hú há azt nem lehet há akkor infláció lesz meg csődbe megy az ország :)
Nem vagyok nagy pénzügyi szakértő ezt most kijelentem.
1.Ha jól tudom csak arany fedezetre lehet nyomtatni a pénzt,nem csak úgy a nagyvilágba mert kevés van!
2.Ha erősödne a gazdaság,és az Adók 70%át nem kormány tenné zsebre nyílván növekdne az államkasszában pénz és a tartozások csökkennének.
3.Ha szolgáltatókra,gyárakra kedvezőbb feltételeket,adókat szabnának ki nyílván több külföldi gyár helyezne el üzemet,így megint nő a bevétel.
Munkahelyek keletkeznek,csökken a segélyt kérők száma.
ismét kevesebb kiadás.
3.Ha többen dolgoznak,több embernek van költeni való pénze amiből vásárlni akar így fellendül a piac,ha külföldi ha nem adózik az államnak.
4.Ez csak HAAAA egyszer normális kormány lesz aki fellép,
a korrupció ellen nyílvánosan és nem kisembereket baszogattja akik rosszul írnak adóbevallást,hanem azokat akik milliárdokat kihagynak belőle!!!!
Az egész íromány feltételes módban van ami valószinűleg nálunk soha nem valósul meg HA a fidesz kormányoz!!
"Ha jól tudom csak arany fedezetre lehet nyomtatni a pénzt,nem csak úgy a nagyvilágba mert kevés van!"
Ha jól tudom pont ezért van válság. Mert nincs fedezet, sem arany sem egyéb. A hitelezők a semmire vagy 2% fedezetre adnak 98% semmit. Vagyis a vevő teremti elő a pénzt plusz a kamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!