Szerintetek is szervezett provokáció volt a netadó elleni tüntetés végén?
Azt gondolom, hogy mindegy, mit akarnak az emberek. Manapság ez a tipusú liberáldemokrácia komoly válságban van - amikor az USA-ban Madonna és mindenféle sztárok buzdítják a jónépet arra, hogy "mindegy kire csak szavazzanak" és tartsák életben az eszmét. Az EU voksolások is egyértelműen mutatják a kiábrándultságot Európa szerte.
A magyarnál sokkal "öntudatosabb" nemzetek tuti, hogy a sarkukra állnak majd hamarosan, de nálunk... lesz netadó, lesz füstadó, zokniadó és csak simán beadó is.
A provokáció - szerintem - az időseknek szól; mivel ők alkotják az aktív szavazóbázis többségét, többsége felesleges luxusnak tartja az Internetet (meg nem is tudja, hogy mi az) és ugrik azonnal, ha komcsiznak / jobbikoznak / fociszurkolóznak. Gondolom; ezért nem adóztatják pl. az ezotv-t, mert akkor kitörne a lázadás...
Nem provokáció volt, csak a Fidesz akarja ezt elhitetni. Az embereknek elegük van a Fideszből, nem csak a net-adóból.
Ez nagyon csípi a Fidesz ée Orbán szemét.
"Persze fidesz lenyilatkozta, hogy 10 milliós a kár. Na persze"
Mondjuk a közbeszerzéseiket elnézve, lehet, hogy tényleg belekerül majd több tízmillióba a redőnyjavítás és az ablakcsere.
Ez gyakorlott taktika
hagyják hogy túlkapások legyenek, hogy a közvéleményt megnyerjék maguknak
Ez történt 2006ban is csak ott nem sikerült visszanyerni a közvéleményt
Én már olvastam olyan nyilatkozatok is, hogy ez az egész tüntetés az ellenzék műve, meg a titkosszolgálatoké!
IGEN! TITKOSSZOLGÁLATOKÉ!
Komolyan nem százasok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!