Miért csak a netadó?
Ha akarsz tüntetni az ellen akkor csinálj egy táblát ami azt jelképezi, hogy te az ellen tüntetsz :)
És ha kedved van kiabáld azt ami ellen tüntetsz!
Egyszerű, mert a netadó nem érinti a nyugdíjasokat, ami a Fidesz szavazótáborának több, mint a fele. Ők nem neteznek, nekik elég az ATV, ők onnan értesülnek a világ történéseiről, meg néhanapján elolvasnak egy Fidesz közeli újságot, aztán nekik meg is van a betevő a világ történéseiről, mennek vissza levest főzni és éltetik I. Orbán Atyuskát, hogy a rezsicsökkentésnek hála 1200 forinttal kevesebbet kell fizetniük a vízért, gázért, meg minden ilyenért.
Plusz az internet az a felület, ahol, persze nem teljes egészében, de a legjobban tud érvényesülni a szólásszabadság, ami értelem szerűen nem tetszik egy olyan pártnak, mint a Legfőbb Vezérünkké, így ezzel még egyet bele tud rúgni azokba, akik élnek a szabad véleményformálás jogával, hisz a közmédia már az övé, abban csak elvétve van olyasmi, ami nem az ő seggét nyalja.
.
.
Csak halkan jegyzem meg, hogy az USA már 90-es években meg akart lépni egy hasonló adót, de az ottani szakértők, amik azért egy nüansznyit képzettebbek, mint a mieink megállapították, hogy ez egy címeres nagy baromság. persze Magyarország annyira jól teljesít, hogy 20 évre rá ki akarja vetni ugyan azt, amit már ők elszartak. Semmi gond, a lényeg, hogy az ország jobban teljesít, hogy csökken a rezsi, és, hogy a mi szeretett Népvezérünk erőben és egészségben kormányozza a nemzetünket.
Jó értem hogy rossz a netadó és szerintem amúgy két dologról szól, szólásszabadság és elvenni a szolgáltatók profitját.
Viszont nem értem az emberek miért nem a fizetésükért mennek az utcára?
Mert így oké le lehet váltani a kormányt tegyük fel. Aztán? Mi lesz? Ugyan úgy szar fizetés meg eladnak mindent. Ha viszont kiharcolnának egy 200 nettó bért az már megéri. Mert akárki jön ezt megpróbálja levinni azért kilehet menni. Ez viszont egy semmi ügy. Okéé okéé fontos de semmi nem változna ha nem lenne. Szerintem a fizetés jóval fontosabb. Azér miér fosnak kimenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!