Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik ezek a "korlátoltak" akik...

Kik ezek a "korlátoltak" akik azt mondják, hogy ne tüntessünk, hanem tűrjünk, maradjunk csendben, mert ott a maszop?

Figyelt kérdés

Miközben Orbánisztán így növeli az adókat (nem csak net), a túl sok lopkodásuk, sikkasztásuk, villa megvételük miatt (kérem egy korlátolt elme se írja ide, hogy a politikusok/kormány nem lop pénzt), CSAK mert a **** gyurcsány, meg maszop is benne volt a tüntetésben?

Azt se mondhatják, hogy a tüntetésnek nagy része maszopos, hiszen a néhány/több tízezer fős emberből (baloldali több tízezer/ százezer körüli, kormány oldali híroldalak több ezer fősről bezélnek), max 1-2 ezer ment át a Kossuth térre, a hivatalos tüntetés végén....

Arra a baromságra se leszek vevő, hogy a ge** nyugatt miatt, menjünk nyaldossuk a ruszkik golyóit, mert az annyira bejött már 25 éve is.

Mert hát gonosz nyugat, meg 25 éve félreértettük az oroszokat.

És gonosz nyugat, ezért inkább fizessünk, szívjuk az adót, hogy újra az oroszokhoz csatlakozhassunk.

És a gonosz nyugat, csaló nyugat, tolvaj nyugat gyarmatosítanak. Bezzeg az oroszok majd jönnek és lám segítenek magyar testvéreiken...

Mintha ők annyira, de annyira egyenlő félnek tekintenének minket....

Na most kit érdekel, hogy Putyinnak a saját népe felé sincs semmi jó akarata? ( http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__6..

Attól még a magyarokat biztosan cukor mázba fogja fürdetni....

2014. okt. 28. 23:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"19: Hogyhogy kinek lenne jó? Szerintem egyértelműen annak, aki el akarja Viktorékat takarítani a színről és ezek nem feltétlenül magyarok.

Bár ekkora tömeggel nehéz lesz bármit is alkotni."

A kormány párti nyalizóknál máris megy ezerrel, hogy itt bizony Majdan tér 2-es összeesküvés megy a Magyar nemzet (ő szótárukban, kormánytagok és haveri körök) ellen.

2014. okt. 29. 13:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Gyáva népnek...
2014. okt. 29. 13:06
 23/26 anonim ***** válasza:

21: Nem csak ott, mivel én konkrétan messzire elkerülöm a kormánypárti oldalakat és még én is tudok erről, hogy Maidan 2 készül. Sőt, igazából már 2006-ban megtörtént volna, ha összejön minden, amit kitalálnak.

Bár ez már erősen összeesküvés elmélet kategória.

Abszolút nem vagyok fideszes, de ezt akkor is értsd meg, hogy balliberális pénzekből megy a tüntetés és folyamatosan megpróbálják az internetadó elleni tüntetést Putyin ellenes, EU párti tüntetéssé hangolni, sikertelenül.

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy civilekből hirtelen szerveződött csapat ilyen gyorsan össze tud hozni ilyen profi tüntetést, hangosítással, miegyébbel...

2014. okt. 29. 13:07
 24/26 A kérdező kommentje:

"Abszolút nem vagyok fideszes, de ezt akkor is értsd meg, hogy balliberális pénzekből megy a tüntetés és folyamatosan megpróbálják az internetadó elleni tüntetést Putyin ellenes, EU párti tüntetéssé hangolni, sikertelenül.

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy civilekből hirtelen szerveződött csapat ilyen gyorsan össze tud hozni ilyen profi tüntetést, hangosítással, miegyébbel..."

Azért azt a gyorsaságot ne túlozzuk, nem 2-3 nap alatt szerveztek meg mindent. De az se lett volna elképzelhetetlen, egy adó miatt amit csak a tudatlanok / manipulálók támogatnak.

És ahogy most mondtam, ez ugyanúgy segítené a kormányt, ha a "nemzet"-el elhitetik, hogy itt bizony szabadságharc megy.

2014. okt. 29. 13:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Kérdező te valami elképesztő módon lebecsülöd az emberek szakértelmét - vagy fogalmad sincs, miről beszélsz. De látom, az összeesküvés-elmélettel jól be vagy oltva.
2014. okt. 29. 13:20
 26/26 A kérdező kommentje:

" Kérdező te valami elképesztő módon lebecsülöd az emberek szakértelmét - vagy fogalmad sincs, miről beszélsz. De látom, az összeesküvés-elmélettel jól be vagy oltva."

Kérlek mondj konkrétumot.

2014. okt. 29. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!