Ez lehet, hogy a GYÍKba illene, de: miért van az, hogy itt lassan a magasabb százalékúak a leginkább korlátoltak?
Vagyok én, a magányos, unatkozó kamikáze liberális, van pár szoci, egynhány lmpés pár fideszes ( ők az utóbbi időszakban nagyon lapítanak...) a maradék 88 százalék meg jobbikos/egyéb szélsőjobboldali, köztük pár szórakoztató arccal: személyes kedvencem a feudalizmus visszaállítását szorgalmazó, gőzgépes termelést akaró alighanem 14 körüli gimnazista.
Ajánlom figyelmedbe a finnországi szélsőjobbról szóló kérdést
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__9..
A nyilvánvalóan nem igaz, ámde a szélsőjobboldali közösségnek kedves válaszhalmaz magas százalékon, az egyetlen, amelyik meg a finn pártokról a neten lévő anyag megvizsgálása után készült, tíz százalékon van. (utóbbi az enyém, hehe)
Személyes kedvencem az erősődő szélsőjobbról szóló válasz, bőven ötven százalék fölött, amikor a helyi szélsőjobb, az igaz finnek... öt mandátumot kapott, az azt hiszem, kétszázból. De erősödik a szélsőjobb, mint a tápos csirke. :)
Így nem nagy kunszt tudás nélkül magas százalékon lenni.
ez abszolút jó észrevétel, és a szakmai, értelmes hhozzászólások meg ilyen 30 %-osak :XXDDD
figyelj ez a magyar átlag IQ
Én is azt mondom, hogy átlagban egyébként ez igaz. Sajna nem értem, de már nem is érdekelnek engem a százalékok. Kérdésre válaszolok, illetve kérdést teszek fel.
Nem kell azzal foglakozni, hogy hány %. Ez nem versenyfutás, hanem csak egy honlap.
ma 23:00
Ezekből egy egész jó mondatot ossze lehet rakni:
Eltakarodik a libsi komcsi cionista Walter Sobchak pusztuljon a kamukausztos, aki kiírtja a Szebb Jövőt:)
23:08
"anyám jól van köszi!-.-"
Egyenlőre. De már a moszad nyomoz utána :P
"A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:11"
Kiváló! Szerintem egy negyed óra és 100%-on lesz a válaszod! Én legalábbis zöld kezet nyomtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!