Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha újra Gyurcsány lenne a...

Ha újra Gyurcsány lenne a miniszterelnök, jobb lenne?

Figyelt kérdés
Szerintem igen.

2014. okt. 28. 22:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Hát egyszer mar leszerepelt de nagyon.
2014. okt. 29. 00:23
 12/23 BlackSword ***** válasza:

Nem, nem lenne jobb... De rosszabb sem... Pont ugyanilyen sz@r lenne...

Itt már csak egy teljes politikuscsere és egy szocdem irányzat segítene...

El kellene felejteni az oroszokat, jobban nyitni a nyugat felé, újraépíteni az infrastruktúrát, a kereskedelmet, a mezőgazdaságot, a könnyűipart, a hadi ipart... Közös célt kell adni a nemzetnek, melyben mindenki tud osztozni, mindenkinek érdeke lenne benne... Főleg a közös cél lenne a legfontosabb, mert amíg nem tud mindenki azonosulni másokkal, addig itt csak széthúzás volt/van/lesz... Ez pedig rendesen hungarikum... Főleg Európában...

2014. okt. 29. 07:37
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem, dehogy, ezt senki nem akarja! Nem azért tüntetünk, remélem nem áltatják magukat az Mszp-sek ezzel.
2014. okt. 29. 07:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Orbán meg az online pénztárgépeket hozzá köthető vállalkozásokkal gyártatta le.
2014. okt. 31. 13:52
 15/23 anonim ***** válasza:
15 emeletes Gyurcsány plakátok. De lehet kapna Vadai is egyet..
2014. okt. 31. 15:21
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem lenne jobb!

Nem értem a mostani nem igazán bevált helyett mire lenne jó egy már leszerepelt bohócot visszaválasztani miniszternek.

2014. nov. 3. 21:02
 17/23 anonim ***** válasza:

gyurcsányi egy ZSIDÓ,úgyhogy nem kell ZSIDÓKIRÁLY

magyarok vagyunk,nem ZSIDÓK

2014. nov. 3. 23:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Személy szerint nekem jobb lenne, de az országnak nem hiszem. Gyurcsány felülmúlhatatlanul egy 0, Orbán viszont jobb két hajszállal is. Ha kötelezően választanom kéne most az ország érdekét nézve csak közöttük, Orbánt választanám. Ez nem az ő hihetetlenül szuper munkájának az elismerése persze...
2014. nov. 4. 20:47
 19/23 Francel válasza:

Válasz Digónak.

Úgy látom,Te szelektíven látsz.Az mindegy,hogy egyre szarabbul élünk.hogy nincs közmédia,hogy nem volt még ilyen mértékű a korrupció?

2014. nov. 14. 06:34
 20/23 Munkissrác ***** válasza:
Úgy éreztem magam egy hasonlattal élve férfi szemmel, mintha álmaim nőjét a legizgatóbb pózban lenyulták volna előlem és ideadták volna nekem beszélgetni, most is ezt érzem. Szerintem így éltem.
2015. júl. 3. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!