Tudnátok mondani egy olyan személyt, aki jobb miniszterelnök lenne mint Orbán?
# 1:
Nem is, mert én!
Egyébként nem. Nincs jobb, de rosszabb sem. Ő ugyanazt csinálja/fogja csinálni, amit bármelyik másik is tenne...
Oda kéne adni egy napra a miniszterlnökséget néhány embernek akinek az a véleménye, hogy ő maga is jobb lenne. Nem hiszem hogy örülne mikor rájön, hogy ez nehéz.
Szó mi szó, a többség az ellensznve miatt elvakult, valójában sajnos nm tudhatjuk, hogy van-e ilyen ember. Ez gy szakma, amit nem véletlenül tanulnak hosszú évekig. És amit mindenképpen meg kell tenni, azt Orbán valójában megteszi, emellett pedig bármi opcionálisat, ami a pártja és az ő népszerűségét növeli. Tehát a látható határokon belül nem feltétlenül rossz amit csinál, teljesen átlagos kormányzást folytat.
A probléma az eltűnő milliárdokkal van, és azzal hogy nem számoltatják el a baloldalt, mert sajnos azt nem tudnák anélkül megtenni, hogy ők ne faszuljanak az általuk ellopott pénzekért.
Magánnyugdíjas 3000 milliárd? Simicska? Miből milliárdos a család és a haverok?
Nem az a baj, ahogyan irányít, hanem az, hogy a hatalommal ő is visszaél.
@6
Én is odaadnám néhány napra a miniszterelnökséget magamnak. Akkor már ketten vagyunk:) Természetesen vannak dolgok, amiket meg kell csinálni, de ezeket nem a miniszterelnök csinálja, hanem külön ezzel foglalkozó bizottságok. Ők azok, akik azt a bizonyos "teljesen átlagos kormányzást" folytatják. A probléma ott van, hogy a pártpolitika miatt Orbán beleavatkozik ezeknek a bizottságoknak, szakértőknek a munkájába. Az oktatásügyi/mezőgazdaságügyi/imázs/stb. bizottság tagjának lenni az valami, az egy szakma, a miniszterelnökség csak egy szép cím, ami semmiféle előismeretet nem igényel. És ez még nem lenne baj, ha a miniszterelnök nem gondolná magáról, hogy ő már valaki, és pofázna bele mindenbe. Ez az, amit én jobban csinálnék. Aki ért hozzá, az csinálja, én pedig szépen lógatnám a lábamat (persze kis túlzással, nyilván mindig van mit csinálni). Szerintem ennyivel is többet tennék az országért, mint Viktor urunk jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!