Tudnátok mondani egy olyan személyt, aki jobb miniszterelnök lenne mint Orbán?
Szerintem én jobb lennék.
Elvenném konkrétan a segélyek 90%át és csak a ténylegesen rászorultnak adnám.
5 ft lopás után is börtönbe dobnám az illetőt AZONNAL és csak utána lenne a per, aztán valószínűleg nem húzódna el ilyen sokáig, ha szabadulni szeretne.
Gyilkosságért gyilkosság járna.
A börtönöktől minden pénzt megvonnék, a börtön börtön lenne és nem egy 1 csillagos szálloda, kenyér és víz lenne csak, illetve napi 8 óra munka lenne a kötelező, hétvégén is, pénzt nem lehetne kivinni a börtönből, maximum 1 hónapnyi keresetet.
Az így megspórolt pénz 100%át beletenném az egészségügybe.
Környezetszennyezésért pénzbüntetés járna. Pl egy csokis papír eldobása 30.000 Ft. Két csokis papír eldobása 50.000 Ft, mint a boltokban a termékeknek, itt is minél több, annál olcsóbban jönne ki a darab ára.
Ha így sem sikerülni jobb Magyarországot csinálni, 3 év után lemondanék és elköltöznék Dél-Afrikába, közben pedig benéznék a Burkina Faso-i bankba a pénzemért.
Ja és nem lenne kisebbség, magyar lenne és magyar, ha valaki rasszistázna, azt is pénzbüntetéssel büntetnék. Ha nem fogná be, akkor börtön.
17es vagyok: kihagytam, hogy 4 gyerek felett nem járna segély, illetve azoknál a 4 gyerek vagy az alatti családoknál SE, ahol nem dolgozik legalább az egyik szülő. Ha már nagykorúak a szülők, akkor eltudják dönteni, hogy érdemes-e gyereket nemzeni hamar, vagy sem.
Maximalizálnám a fizetést, nem lehetne többet keresni havonta 5 millió Ft-nál (NETTÓ) és a politikusok MAXIMUM keresete nem haladhatná meg a 2 millió Ft-ot. Ha valaki ezt nem tartaná be, mivel mentelmi jog nem lenne, így automatikus börtön, milliónként 10 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!