Miért akarja a Fidesz megadóztatni az internetforgalmat?
Számomra ez egy óriási hibának tűnik. Pedig nem vagyok ellene az adóztatásnak, de ez az adó a szegényektől veszi el a lehetőséget, hogy olcsón tanuljanak, információhoz jussanak. Az internetes világ az egyik leghatékonyabb eszköz bármilyen ügy megvitatására, ahol bárki őszintén leírhatja a véleményét, és nem kell attól féljen, hogy lenézik vagy megverik a véleményéért. Helyettesít egy csomó sokkal költségesebb szolgáltatást, mint pl. a postai levelezés, hivatalos ügyintézés. Olcsó/hatékony szórakozást biztosít az ingyen zenékkel/videókkal. Bármilyen helyet meg lehet látogatni a világban a Google Maps utcanézetével. Bármilyen adatnak utána lehet nézni.
Nagyon nehezen fér a fejembe, hogy miért akar egy ilyen hasznos területet megadóztatni a kormány.
Szerintetek köze lehet ennek a filmek, zenék jogdíjához, ami az ingyenes/kalóz letöltések miatt elveszik?
Ráadásul ha adatmennyiség alapján lesz adóztatva, akkor a minőség romlani fog, ugyanis az adatmennyiség lecsökkentése bekerülhet a tartalomszolgáltatók fontossági sorrendjébe, ami egyenes út a minőségromláshoz.
Mit akar tenni a kormány a befolyó 20 milliárddal? A legszegényebbeknek adja, hogy legyen mindenkinek internet hozzáférése?
47%-os nincs igazad hagyd abba.
Neked nincs igazad te szélsőjobbos idióta. Már nagyon idegesít hogy csak rinyáltok állandóan. SZEGÉNY VAGY ARRÓL TE TEHETSZ NEM A KORMÁNY. Jobban kellet volna tanulni az iskolában.
Ja, mert az orvosok agyonkeresik magukat. :D
Nagyon erős egyetem pedig az.
Sőt az értelmiségiek itt maradnak az orszáőgban mert olyan jól keresnek. :D
Sőt mindenki el is tud helyezkedni, olyan sok itt a bőven fizető állás.
Neked vagy miliomosak a szüleid, vagy zsidó vagy.
SZEGÉNY VAGY ARRÓL TE TEHETSZ NEM A KORMÁNY. Jobban kellet volna tanulni az iskolában.
Úgye ezt egyedül egy roma telepen is elmernéd mondani. :D
Nem próbállak megérteni mert nem lehet. Szégyen hogy magyar vagy, és magyar nyelven beszélsz.
Húz el afrikába és ott oszt az észt.
"Neked nincs igazad te szélsőjobbos idióta."
Sajnálom ezt bebuktad mert nemvagyok szélső jobbos.
A másik hogy te mindenkit lehüjézel itt és azt képzeled hogy neked van igazad, az a 28% amit kaptál jól mutatja hogy mennyire nincs igazad.
Ezzel én be is fejeztem veled mert te csak sértegetni tudsz mindenkit nálad a slrtegetlsek helyettesítik az érveket.
Ja, mert az orvosok agyonkeresik magukat. :D
Nagyon erős egyetem pedig az.
Sőt az értelmiségiek itt maradnak az orszáőgban mert olyan jól keresnek. :D
Sőt mindenki el is tud helyezkedni, olyan sok itt a bőven fizető állás.
Neked vagy miliomosak a szüleid, vagy zsidó vagy.
Mit zsidózol itt. Rasszista gyűlöletkeltés is büntetendő.
Szerintem kezd félni mert erősen gondolkozom hogy feljelentselek. Köszönd meg magadnak.
Sajnos vannak ilyen emberek. Az ország mindegyik népét fel lehet sorolni, De azt az egyet nem.
Mit a herry pottherben a nagyúr. Ki ne mond a nevét.
annak igaza van, aki azt mondja, hogy figyelemelterelés, a kérdés már csak az, hogy bevezetik-e vagy sem, illetve arra is kíváncsi vagyok, melyik analfabéta agyából pattant ki az ötlet
a befolyó összeget pedig ugyanúgy eltüntetik a lefolyóban, mint a magánynyugdíjakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!