Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért haragszotok az internet...

Miért haragszotok az internet adó miatt?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom a könyökötök jön ki! De most felhozom a mai napon tapasztalt dolgaimat felhozom. Vodafonnál vagyok már lassan 2 éve. egy sim kártya csere 6000 ft. ( egyetlen egyszer fordult elő ,hogy elfelejtettem befizetni a számlám ) és mikor küldték a fizetési értesitőt ( 600 ft ért, amit nem is kértem ) jutott eszembe,hogy hopp tényleg. no nem baj gondoltam egyszer belefér, majd jön az sms ,hogy kifogják kapcsolni a simem és majd 4000 ért visszakapcsolják, de akár 3000 ft ért ki tolják a határidőt. Nos. Nem a nyavalyáimat szeretném nektek elnyivákolni, de gondolom nem csak én jártam igy. Ha a havi 700 ft ot sokalljuk, ( amit elvileg a szolgáltatóknak kéne majd fizetni ) akkor miért védjük ennyire a szolgáltatókat? és ha havi 700 ft ennyire sokat jelent a magyar népnek, akkor miért hagyunk itt mindenféle szolgáltatót kartellezni? szinte fel van osztva az ország ,hogy melyik szolgáltató melyik településnek biztositja az internetet és nincs versenygés, diktálják az árakat az adott településen. ( lehet ,hogy marha nagy butaságot kérdeztem, de nézzétek el )Tehát, elviekben a 700 ft a szolgáltató adója lenne, ha tényleg igy volna, és nem tudnák kiterhelni a fogyasztókra mert ne adj isten 1% esély van arra,hogy igy lesz, akkor is zavarna az internetadó?

2014. okt. 28. 19:36
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

Nem csak vállalkozás érhetik el a 10 meg 40 meg 100 +-os GB adatforgalmat!

Pl. Sokan a neten, mint én is, filmeket, zenéket, meséket töltünk le évek óta! Ehez persze jó, erős netre volt szükség, amit fizetünk rendszeresen, s drága is már így is!

Moziba nem járunk, otthon mozizunk gyerekekkel. Naponta jönnek le sorba a filmek, s aki igényesebb, már hd-ben stb...így egy film nem csak 700 mb, vagy 1,5 Gb, jóval több, szal nem jönne jól, ha a net még több lenne! Érted?

Így is minden évben drágul a net!

LEsz netadó, tárgyálnak majd januártól!

Amúgy miért?...mikor volt olyan, hogy a szolgáltató nem terhelte rá a fogyasztóra?

De jó ez az ország ugye?

Kenyeret se lehet már venni...évek óta nem ettem fehér kenyeret, mert 2x annyi, mint a félbarna!

S fizessük pl csak nyugodtan a BALESETI adót is a kötelező mellé! Jó nem?

2014. nov. 1. 10:34
 32/33 güris ***** válasza:
Király vagy 30-as.
2014. nov. 8. 17:26
 33/33 güris ***** válasza:
Veszek egy almát.Megfizetem a kitudja menyi adót, az alma árában, az adózott pénzemből,de előbb, leróvom az adót a pénzautómaták istenének.Majd azon töröm a fejem, hogy meg egyem-e ezt a fínom illatos almát,amitől kicsit keserű a szájízem a marha sok adó miatt.(az alma az internetet jelképezi)Ha baleharapok,harapásmennyiségi adót számolnak fel.Ha nem harapok bele,sosem tudom meg milyen ízű az almám.A jövőben ilyen almát vegyek?Vagy másikat?Hány féle alma létezik a világon?Lehet hogy sohasem tudom meg, sem én, sem a 3 iskolás gyermekem.Almát még úgy ahogy kapnának,még ha nem a legfrisebbet is,de a harapásadó a többi adóval eggyütt...Mit tehetek?Eterülök a fotelban,és velük eggyütt nézem a sok csiri-csáré vetélkedőt egy ingyenes kereskedelmi TV adón,hátha ez a sok hülyítés elfelejteti velem,hogy tulalydonképpen,a hülyítés a tét.Jó éccakát.
2014. nov. 8. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!