Lehet így tüntetni, hogy nem törünk, zúzunk, gyújtogatunk?
Lehet.
Én sem értem, hogy miért mentek neki tegnap annak az épületnek, amikor nem is arra haragudtak.
Csak ekkor nem kerül be a hírekbe...stb..stb..
Sajnos ilyen a média!
De azért arra jó volt ez a provokáció, hogy ne felejtsék: politikusok vagytok nem istenek!
Sajnos ez a gond a mai tüntetésekkel.
Egyrészt vannak akik tönkreteszik a tüntetés miértjét, másrészt a média ezt ki is használja, és ha csak egy fő balhézna, akkor is képes lenne az egészet úgy visszaadni hogy "micsoda csürhe népség volt kint".
"Nem tudom feltűnt-e, de "nyitottak vagyunk a párbeszédre" kormányunk ma úgy egy az egyben meg is szavazta a törvénytervezetet."
Úgy csinálják, mint a szülők a gyerekkel. Üljünk le, beszéljük meg fiam, mert mi jó szüleid vagyunk(, de jó ha előre tudod, anyádnak meg nekem lesz igazunk úgy is).
Valaki szerint megtiszteltetés volt a tüntetés.
Akkor most már mindenki mint egy megszeppent kislány, elöl a nemi szervnél összekulcsolt kacsókkal és a haragos arcból kis pirospozsgás aranyos orcává alakulva, sarkon billegve pislogjon szépen. Hiszen megdicsértek! Ugye milyen jó aranyosnak és elismertnek lenni?:-D
Lehet.
De a rendbontók valamiért szeretnek balhézni meg károkat okozni a városban, pl. felszedni a macskakövet és elhajítani azt, betörni a kirakatok ablakait meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!