Ha a netadót bevezetik, de pl. Csak 1ft/GB, az emberek akkor is mennének tüntetni? Mit gondoltok?
Neeeeem nem mennének. Mert a sok birka megsimogatná I "Igazságos" Viktor királyt, mert a zsarnoki 150 Ft-ot kegyesen lecsökkentette 1 forintra.
Nyugi ki van ez találva.
Első vagyok olvastam a 700 ft-ot, és lám-lám, pont az lesz/lett a dolgoból amit beszéltem. Tegnap itt gyk-n mindenki lázadozott, nem voltak fideszesek, vagy éppen ők is ugyan úgy anyáztak. Most már "csak" 700 ft max. :)
Mondom én, hogy ki van ez találva. Birka szavazók birka türelemmel. És kalandvágyból hagyják el a fiatalok az országot. :)
Szavazzátok meg megint őket, és dolgozzatok halálotokig.
A 700 Ft is sok!!!
Hány bőrt akar még lenyúzni rólunk ez a retek banda???
Igen,kalandvágy miatt esélyes,hogy kimegyek,mert másként közmunka bérből lenne :
- elköltöznék itthonról. Ha szobát bérlek,az mondjuk 30k.
Ha lakást,akkor több és a számlák is jönnek.
-persze magamra is költenék
-és raknék is el
- és a családnak is szándékoznék pénzt adni,de nemcsak 1000 ft-ot.
És se kutyám,se macskám,se párom,se cigi,alkohol,buli,stb.
Igen,mindez kalandvágyból.
(Angolhasználata valóban az lehet,de a többi nem....)
"dolgozzatok halálotokig"
Mintha lenne hol dolgozni...
A 700 ft még mindig a telefonálásokra/sms-ekre vonatkozik!
Csak sok mocskos kormánypárti, ők is csak bólogatnak, mint műanyag kutya a Wartburg kalaptartóján 1985-ben
10:26:
Miért NE lehetne ennek az adónak is ugyanakkora a maximális mértéke, mint a telekomadó? Miért nem lehetne akár összevonni a kettőt, ha csomagban veszed? A maximálisan kormányellenes 444 sem tud többet, mint más portálok, ők is csak találgatnak, plusz ugye a kormányellenes izgatás is céljuk, ez kb minden cikkükön látszik.
"Ha a netadót bevezetik, de pl. Csak 1ft/GB, az emberek akkor is mennének tüntetni?"
Nem. Nyilván van egy ingerküszöbe mindenkinek. Ha kiderül, hogy valóban "ja, maximum csak 700Ft?", akkor se fognak tüntetni (vagy legalábbis töredéke).
3 dolog.
Első. Én elolvastam a törvényjavaslatot és abban csak a telóra vonatkozik a max 700ft. Amíg ezt át nem írják, addig úgy kell vélekedni, hogy 150ft/gb lesz!
Második. Igen, ha maximalizálnák, akkor is kimennék tüntetni, mert már elegem van. Az internet egy olyan dolog, amit pont nem lehet megadóztatni, sajtószabadság, szólásszabadság, információ szabadság stb stb stb.
Harmadik. Jó, a polgároknak maximalizálják, de a cégek szerinted fognak ennyit fizetni, egy frászt. Vagy megemelik brutál módon a díjakat, vagy elmennek az országból. Ha kimennek, akkor meg lesz állami net, ami olyan lesz, mint az oroszoknál. Van egy tüntetés, lekapcsolják a netet. Igazi diktatúra épül.
Azt se feledjük, hogy kitiltottak 6 kormánypártit az USA-ból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!