Mit gondoltok az smkp rendszámozásról? Ha tényleg bevezetik akkor legalább utast vihessünk vele.
Szerintem elegük lett, hogy már vagy 4x elhajtottam mikor utánam jöttek mert 60-as táblába 100-zal mentem bele :D
Viccet félretéve szerintem egy szopás az egész.
Regadó, műszaki, meg minden...
Utast A1 jogsival lehet csak vinni 2 személyes motoron, köbcentitől függetlenül.ű
Én mondjuk örülök neki, így legalább nem lesz ennyi visszaélés vele.
Lesz dolga a rendőrségnek a sok nyugatról lopott segédmotorral, amikről rendszámosztáskor fog kiderülni hogy bizony nem jogtisztán kerültek az országba - feltéve hogy bármikor bevezetnek ilyen intézkedést.
Ettől, meg a többletköltségtől leesne szépen a használt robogók ára.
Szerintem jó lenne, mert a jelenlegi szabályzás elég gyatra. Aki olyan tempóval akar menni, amire egy páréves használt 125-ös tud, az legyen hajlandó levizsgázni és műszakira hordani a motort kétévente 4000 forintért.
Persze ez rengeteg nehezen megválaszolható kérdést vetne fel, de mindegyikre lehet választ találni. Igaz szinte mindenki húzná a száját a költségektől, de előbb-utóbb szükséges lesz.
Mármint az 50-es motorokon szállított utas nem lenne jó szerintem :D
A rendszámozással én is egyetértek, teljes mértékben. Be is fogják vezetni, ez tutibiztos, csak idő kérdése. Nyugaton már szinte mindenhol rendszámkötelesek a smkp-k, és mi a nyugathoz szándékozunk felzárkózni, tehát ez nem is kérdés, hogy előbb vagy utóbb bevezetik. Tényleg sok robogófej fog hullani, rengeteg a bugázott 50-es, de valahol el kell kezdeni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!