Mit gondoltok a Babettákról? Érdemes lehet egyet beszerezni 5-10km-es utak megtételére?
Figyelt kérdés
Mennyivel bírnak ezek menni? Mennyit esznek?
Még nem volt soha motorom, B-s jogsim van csak, és kéne valami olcsóbb közlekedési eszköz. Először Simson-t akartam, de 60-70 ezreket én nem adok ki egy 30-40 éves segédmotorért. Ahogy néztem, Babetta-t már 15-20 ezerért is kapni.
Amit még néztem, az egy Sachs Optima nevezetű, a Babetta-kra nagyon hasonlító motor.
2014. júl. 6. 11:24
1/4 tommy X8Rs válasza:
Hello szerintem èrdemes venni mert olcsó igènytelen ès ha 5-10 km re mèsz vele arra tökèletes.kb 45km/h is bir menni ès 2-3 litert ehet.olcso az alkatrèsz is! Szèp tempoval elvisz bárhova;)
2/4 anonim válasza:
Elvisz az mindenhova csak erő nincs benne.
Vegyél inkább Simsont a Swalbe és a Star nem kerül olyan sokba.
3/4 anonim válasza:
inkább vegyél egy olcsó régi japán robogót azok mennek 60 al és nem hullanak szét.egy babettát sokat kell szerelni és jó esetben is megy max 45 öt
4/4 anonim válasza:
Szia :)
Nekem volt annó mikor 14 éves kissrác voltam :D
Ha elhiszed, ha nem, kopp gázon 1.6 Litert evett meg 100-on .
10x elmentem egy 10 km-es túrára, és 1,6 litert tudtam ráönteni a tankra.
Ha jól megcsinálod a blokkját, tényleg igénytelen a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!