Sose voltam még tüntetni, most fogok először menni. Mire figyeljek, hogy készüljek rá? 25F
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 13:10
1/9 anonim válasza:
Hát én táskában vinnék a helyedben sálat, napszemüveget, vizet, mert ha jön a yard, jól fog az jönni.
Sál az arc köré, napszemüveg fel és jöhet a könnygáz, a vízzel meg lemosod az arcodról
2/9 anonim válasza:
Itt egy régi anyag (az ellenállók kiskátéja), de érdemes átolvasni:
kuruc.info/r/32/6872/
A mostani tüntetés nem lesz ennyire komoly, szóval nagyon nem kell felkészülnöd.
3/9 anonim válasza:
A lövedék és szúrásálló mellény épségére ügyelj, valamint a gázmaszk szénszűrője ne legyen elöregedve, mert akkor úgy fogsz kinézni mint egy bányász.
4/9 Koplárovics Béci válasza:
A telefonodon kapcsold ki az internetet, mert sok lesz az internetadó. Erre nagyon figyelj oda.
5/9 anonim válasza:
A telefont alapból célszerű kikapcsolt állapotban, akkumulátor nélkül eltéve tárolni, hogy ne tudjanak lenyomozni. Egyébként meg amit az első mondott.
Nem valószínű, hogy lesz balhé, de ha mégis, nem árt felkészülni.
6/9 anonim válasza:
Menj egyedül. Majd ott összehaverkodsz valakivel.
7/9 anonim válasza:
Hát, nem érezném biztonságban magam, az tuti, azért mégiscsak együtt menni-együtt hazajönni a biztos. Meg nekem is ez lenne az első. Esetleg írhatna mindenki ide egy kerületet, és akik egy kerületből vannak összegyűlnek valahol, és együtt mennek.
8/9 anonim válasza:
Barátom, te nem ismered a diktatúra gondolkodásmódját. Kettő már tömeg és akármire képes. Szétverni.
9/9 anonim válasza:
A szervezésre! Meg előbb szervezni, hogy ne csak egyes emberek veszélyeztessék a biztonságukat. Minél többen megyünk, annál nagyobb az esély a sikerre és annál kisebb az esély, hogy valami baj érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!