Ha a Jobbik ennyire kiáll Palesztina mellet Tibet-ért vagy Csecsenföld-ért mért nem megy tüntetni a követségek elé?
Vona maga mondta h egy bolygón élünk.
Persze azt kihagyta h jelen állapotban a Hamasz lőtte ki a rakétákat Izraelre méghozzá több százat, de ha már ennyire a szívükön viselik az elnyomás ügyét, akkor a Kínai és az Orosz követség elé mért nem mennek oda tüntetni.
Ott mért nincs balhé ?
Ha megtanulod lehántani a cégérre mázolt ideológiáról a lényeget megérted, a politika egyetlen dologról szól, és ez a hatalom.
Ne várj el tőlük következetességet. Ne várd el a legalapvetőbb tisztességet sem.
Mondjuk ha jobber párttag vagy, tedd szóvá a dolgot valamelyik gyűlésen :)
Nem a meleg felvonulásra gondoltam azért a jobbik nem állna ki. Hanem a fent említett területek szabadságáért való tüntetésre.
Ha már Izraelre annyira rákasszáltak, mint elnyomó agreszor.
Kissé szét kéne nézni a térképen mert nem agresszor csak védekezik mivel egyedül van. Az Arab Liga meg nem.
Ja és nem vagyok párt tag, nekem más az értékrendem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!