Hová tűnt a sok fideszes aki még Áprilisba itt verte a nyálát hogy milyen jó az Orbán? Ők akarták Orbánt és az internetadót.
Ne vegyétek már be a rezsirizsát. Megfizetitek azt máshol többszörösen.
És ebben a cikkben még nincs is benne a netadó, alkoholadó, cafeteria adó.
Egyszerűen nem tudunk annyit adózni, mint amennyit ellopnak.
"Egyszerűen nem tudunk annyit adózni, mint amennyit ellopnak."
Szerintem ha valaki gyárakat épít hogy legyen munkahely, hívja be a külföldi tőkét hogy fejlessze az országot, növeli a turizmust(értsd a külföldiek édes pénzén fejlődhetünk). Behozza a szép kártyát erzsébet utalványt hogy a pénzünket ne horvátország egyiptom stb verjük el hanem Mo.fejlesztésében segíthessünk hogy majd később jó legyen (értsd jobban meg tudsz élni de attól ugyanúgy dolgoznod adóznod kell). Stadionokat épít hogy itt lehessen rendezni az Eb meccseit (következmény:külföldiek itt verik el a pénzüket) az szerintem nem lopás hanem BEFEKTETÉS!
A lopás az mikor a sok pénzt átrakjuk egy illegális senki nem tud róla számlára majd bejelentjük hogy elkú@@uk.
Ők nem gondolkodnak, csak teszik a dolgukat: csordában vonulnak a fideszre szavazni vagy békemenetelni, ha a párt hívó szavát hallják.
Nem is tudnak a netadóról, illetve ha mégis hasznosnak tartják, mert
a) a tájékozottság megvetendő, liberális cselekedet, különben is minden amit tudni kell, benne van a Magyar Nemzetben meg a Hír tv-be,
b) milyen lenne már,ha a fideszes tótumfaktumok 700 m2-es alatti, lerobbant viskókban lennének kénytelenek vegetálni..
c) megmondta a Viktor, hogy kell és ők ebben vakon bíznak - még a saját és családjuk kárán is.
d) szerintük ezt különben is a szolgáltató cégek fogják fizetni és á, dehogy fogják átterhelni a fogyasztókra, akkor meg amúgy is rendben van, mert vesszenek az extraprofitot habzsoló mindenféle szolgáltató cégek.
Kb. sztem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!