Hová tűnt a sok fideszes aki még Áprilisba itt verte a nyálát hogy milyen jó az Orbán? Ők akarták Orbánt és az internetadót.
Én se értem a sok ember mit nyavicskol.
CSak a gázszámlán tudok spórolni 4-5000 ftot, /hó.
Abból az a 700 ft, sehol sincs!
és a többi rezsicsökkentés még nem is írtam!
"De nem volt 27%-os ÁFA"
Mókás ez a fiú, én mondom!
De a drága ferenc testvér és haverjai nyomták fel 15-25 %ra az ÁFÁT, a fidesz emelt rajta 2%ot, még.
Akkor ki emelt többet?
"A drága Fideszetek miatt dolgozok 8 órában szaros 50 ezerért közmunkán 21 évesen"
Miért a Fidesz hibája az hogy életképtelen vagy, ezért nem kapsz rendes állást? Mindent megtettél azért hogy állásod legyen? Tanultál eleget? Képezted magad? Gyakorlatot mennyit szereztél? Milyen szakmai projektekben vettél részt? Stb, stb. Amíg te itt siránkozol, addig az értelmesebbje tanul, képzi magát időt nem kímélve, és ez a fajta ember előre is fog jutni. A sikeres embert az különbözteti meg a sikertelentől, hogy a sikeres nem másokban keresi a hibát, hanem magában, és azon próbál javítani. A pozitív életszemlélet is sokat nyom a lattban.
"Mégse volt ennyi szegény ember..Akkor is voltak de nem ilyen sokan mint most."
Ez a baj a te korosztályoddal, lázadni azt tudnak, de mást nem.
A szocik idejében mindenki segélyből akart élni.
Huszonpárezer ft-ból.
Nos kérdem én, ha nincs munkád, és segély helyett elmész dolgozni 51800 ft-ért, akkor kétszer annyit keresel, nem?
Így a szegények száma is csökkent, mert a segély helyett több pénzük lesz, és legalább a közért dolgoznak.
amelyiknek meg időközben lesz munkája, annak sok sikert, és dolgozzon!
"De a drága ferenc testvér és haverjai nyomták fel 15-25 %ra az ÁFÁT, a fidesz emelt rajta 2%ot, még.
Akkor ki emelt többet?"
Így van, de a kérdezőhöz hasonlóknak hiába magyarázod, csak a hülyeséget fújják.
Kérdező!
Az lehet hogy drágult egy-két dolog, de akkor is drágult, amikor a rezsi is. 2008-ban, 1 havi bevásárlásra 41.500 Ft-ot költöttem átlagban. Most, tehát 2014-ben, 48.570 Ft-ot. Ugyanazokat a termékeket veszem, mindig. Banki költségeim sem emelkedtek, lévén az adóváltozások miatt nőtt a fizetésem, így havi díjat nem fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!