Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagy meddig tűri mindenk...

Miért vagy meddig tűri mindenki ezt a sok adót, terhet, lehúzást?

Figyelt kérdés

Mindenki csak hallgat, magában morog, és lehajtott fejjel fizetik be a 600. adót is.

Most internetadó, később majd jön a levegő adó, ruhaadó, kenyéradó, stb. Így is fizetünk egy világrekord magas ÁFÁt, most még pluszba erre jönne az adó, ami ténylegesen lehúzás már.

És semmi. A franciák minden sz@rért tüntetnek, a görögök is, itt meg semmi.

Nem provokálásnak szánom a kérdést, de komolyan nem értem. Orbánék tényleg azt hiszik, hogy akármit meg lehet tenni, akármennyit le lehet mindenkiről húzni?

2014. okt. 22. 11:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Annyokfaxát mán ezeknek a tolvajoknak.
2014. okt. 22. 11:56
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még egy ideig biztos tűrik, de nem is tudom, van egy olyan érzésem, hogy lassan eléri azt a pontot, ahol már nem lesz csönd és hallgatás. És igen, Orbánék tényleg azt hiszik hogy mindent és bármit megtehetnek. Csak nem tudják, hogy aki nagyon "magasan" van, az jobb ha vigyáz, mert Isten néha megrázza azt a fát...
2014. okt. 22. 11:57
 13/27 anonim válasza:
100%
Lesz tüntetés pesten vasárnap!
2014. okt. 22. 12:00
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a legfájóbb h a wikipedia szerint orbán viktor már 51 éves.

Hány rendes ember nem éli meg ezt a kort, de az ilyen szemetek mint orbán, se baleset, se merénylet, se betörés, se megverés, semmi nem történik velük de a családtagjaival sem. Én ezt nem értem a legjobban. Isten megrázza azt a fát egyszer, de mikor? megrázhatná már, sőt villámot is szórhatna rá.

és ez igaz az összes politikusra is. szijjártó is tök boldog az új villájával. Senki nem nyúl hozzá, mindnek tök jó. Más országban már negyed ennyiért kinyirnának egy politikust. Itt meg nemhogy ez nem történik meg, de még meg is szavazza a sok baromállat kretén hülye fsz. Szóval itt tényleg a néppel van baj. imádom mikor azt mondta meg mondja mindenki a fideszre, hogy ők kellennek mert ők a legkissebb rossz.

2014. okt. 22. 12:08
 15/27 BlackSword ***** válasza:

"orbánt felkéne akasztani! szar egy elcseszett zsidó társadalom ez!! :)"

Bz első felével egyet értek, a másik felével nem... Ez a társadalom nem zsidó, és még csak nyomokban sem emlékeztet rá... Pedig nem ártana csak az összetartásukat átvenni... Semmi mást, csak azt, akkor egyből nem lennénk megosztva, és nem tudnának ennyi mindent lenyomni a torkunkon...

2014. okt. 22. 12:17
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Valóban a zsidók ereje az összefogásban van!

Mi meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is" szinten tipródunk!

2014. okt. 22. 12:23
 17/27 Napfonat ***** válasza:

Ha megbukik a fidesz, jön majd más, aki ugyanilyen ocsmány módon folytatja a megszorításokat!

Komolyan azt hiszi valaki, hogy a pártok között vannak különbségek? Mindegyiket külföldi gazdasági lobbi irányítja! A különbségek a gazdasági megalobbik közötti különbségeket jelenti.

Itt meg egyesek elmennek szavazni, mert abban az illúzióban élnek, hogy a szavazata vagy a "megválasztott" számít valamit.

2014. okt. 22. 12:24
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha nem 2 millio munkavállaló tart el 9 millio embert. Akkor majd csökkennek az adok. Egyik dalt a publikum elvárja az ingyen oktatást, egészségügyet meg kis kutya faxát, másik oldalon meg nem akar adót fizetni. Akkor micsoda ha irtást rendez étek ha holnap saját biztosítást kellene fizetni nyugdíjra, egészségügyre es rokkantságra, másik oldalt pedig az elemi iskola 6 osztálya felett pedig minden fizetős lenne. Egy centralizált un provenciális állam igy működik. Nagy adók es nagy államgépezet.
2014. okt. 22. 12:54
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt, ha jól értem, nem önmagában a sok adóval van a gond, hanem azzal, hogy hiába fizetjük be, az ország egyre csak pusztul, és tudjuk, hogy az a pénz valójában hová is vándorol...

Annak idején, a XIX. században a kor emberei a passzív ellenállást választották. Elképzelhető, hogy most is ez lenne a megoldás; senki se fizessen adót, mindenki blicceljen a vonaton/buszon/villamoson/trolin/stb.-n, ahol tud, tegyen keresztbe az államnak. Egy idő után nem lesz mit lopni, így az állami vezetők is le fognak mondani, és így több pénz is marad az emberek zsebében.

2014. okt. 22. 13:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Munkahely kellene, és akkor nem 2 milló tartaná el a 9-et. Ja, hogy van a közmunka? Bocsi, ez így már mindjárt màs. Abból kéne még, sőt, dolgozzon minden ember közmunkáskènt, akkor szuperül leszünk. Á, de így mégsem lesz jó, mert akkor jó volna mèg még még mégtöbb adót (dézsmát) fizetni. Hogy képzeli a nép, hogy extra luxus nélkül éljenek a fővezérek? Na neee
2014. okt. 22. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!