Erről mi a véleményetek? Rendben, hogy tüntetés meg minden, de miért az átlagemberekkel szúrnak ki?
Figyelt kérdés
Miért nem mennek a parlamenthez, nem engedni bekanyarodni a politikusok autóját, vagy a házaikhoz, az utcájukba, nem engedni őket menni semerre.
De most az h kiszúrnak olyanokkal akik nem tehetnek semmiről, annak semmi értelme.
Bár arra jó h néhány ember kimutassa a foga fehérjét, hogy milyen iszonyat bunkók. Csak azt nem értem tényleg h miért átlagos emberek elé álltak. Azon a hidon nem kell sokat várni méregdrága luxusautókra....
2014. okt. 22. 11:29
1/5 anonim válasza:
Ja, ezt láttam én is tegnap.
Fogyatékosok.
2/5 anonim válasza:
mert a parlamentet és a fejeseket sünök és TEKik védik
3/5 anonim válasza:
Mert így legalább hír lett belőle, és a proli is találkozik a megjelenített problémákkal, és talán legközelebb nem megy el leszavazni a fideszre a rezsicsökiért cserébe.
4/5 anonim válasza:
Felháborító!
Nagy a demokrácia!
ezzel csak saját magukat szivatták, és ellenszenvet keltenek!
Ez valami zsidó provokáció!
"MSZP, hogy rohadjon meg" beszólás...
Rendőrség hol volt?
Én pofonokat osztottam volna, és odébb lökném ezeket!
5/5 anonim válasza:
Pontosan az a lényeg, hogy ne csak a politikusok bosszankodjanak miatta, hanem mindenki. Ez egyfajta figyelemfelhívás... Mi lenne kérdező, ha most az egyszer nem játszanád a jó homo kádárikuszt, hanem te is kimennél tüntetni? Talán hamarabb vége lenne az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!