Elképzelhető valami hatalmas tüntetés, esetleg forradalom az internetadó bevezetése miatt?
Hidd el, ha bevezetik, akkor ez ki fogja verni a biztosítékot. Mert úgyis azokat érinti jobban, akik hevesebb vérmérsékletűek és lázadóbbak... a fiatalokat.
Ebben a formában óriási tyúkszemre lépés.
Nem szólva arról, hogy cégek tízezrei mennek tönkre.
hagyjuk már...:D mindenki csak veri a nyálát a facebook-on, tömegesen gyártják a tiltakozó oldalakat, meg az eseményeket...az elmúlt néhány évben hányszor lehetett volna már az utcára menni azért, mert cinikusan hülyének néz minket a kormány...:D és? mi történt? semmi...lenyelte mindenki a tranzakciós adót, a telekommunikációs adót is...minden le lett nyelve...:D
amúgy is szerintem csak kamu az egész, de ha nem...hát akkor se fog semmi se történni.
Úgy átlagosan egy háztatrtás lazán visz 100GB naponta
De ez csak egy tipp, egy nem megbízható forrásból! Várj amíg egy okosabb megmondja
á 100giga naponta kizárt. van akinek, aki gyakran tölt le, nincs ennyi egy hónap alatt
nekem olyan vmi kellene ahol pontosan láthatom, ha van ilyen
100GB-ot azért nem.
Én olyan 10-re tippelnék, HA nem töltesz le semmit és mondjuk megy napi 8 órát a gép. (Youtube, facebook, esetleg netes játékok, emailezés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!