Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető valami hatalmas...

Elképzelhető valami hatalmas tüntetés, esetleg forradalom az internetadó bevezetése miatt?

Figyelt kérdés
Ez elég nagy megszorítás lenne! Ráadásul szánalmas lépés a FIDESZ részéről. Szerintem épp ideje lenne már eltüntetni az országból az összes jelenlegi politikust.. Nem lenne szabad hagyni magunkat.
2014. okt. 21. 20:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell lenyelni ezt is, ez egy nagyon kétélű dolog ám mert nagyon komoly gazdasági károkat okozna. Olvastam valami 150 forintról gigabyte-onként gyors számítás alapján ez a mi háztartásunkban olyan 15-20 ezer forint havonta. Na nem baj majd nézzük a hírtv-t.... :)

De hogy válaszoljak én igen utcára mennék miatta és ha még vagy jó pár tízezren így gondolják akkor lehet nyomást gyakorolni és néha kell is. Ahol a háztartásba az egy-főre eső jövedelem 200-300 ezer azok fel se fogják venni de ahol minimálbér vagy az se ott az internet luxus lesz. De hát ennek is van jó oldala az egyetlen független hírforrást is elveszítik az emberek így ha a hírtv bemondja hogy Vezérünk feltámasztotta a halottat mi majd elhisszük.

2014. okt. 21. 21:14
 12/35 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Ezzel a programmal tudod mérni az adatforgalmat.

A napi 100 GB átlag felhasználónál lehetetlen

2014. okt. 21. 21:19
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem! Ezt nem szabad hagyni!
2014. okt. 21. 21:22
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Holnap bejelentik, hogy tévedés volt, és csak 15 ft lesz gigánként. Mi meg örülünk majd neki, mert milyen kevés, amiért amúgy nem kéne fizetnünk...
2014. okt. 21. 21:32
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

2006-ban ennél jóval kevesebb miatt is kint voltunk az utcán. Csak akkor annyi volt a különbség, hogy az átlagember minket bírált, hogy miért hőbörgünk. Szerintem most ugyanazok végre mellénk fognak állni és talán tudunk tenni valami értelmeset is.

Egyébként egy átlag háztartásban olyan napi 1-5 giga az, ami normális. Múltkor viszont leszedtem egy játékot a Steamről és az szerény 55 giga volt... Úgyhogy bekaphatják.

2014. okt. 21. 21:32
 16/35 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem.

Vagy ha igen,nem lesz semmi haszna.

2014. okt. 21. 21:34
 17/35 anonim ***** válasza:
16: Ha olyan szintű lesz, mint Ukrajnában, akkor lesz haszna, hidd el. Csak ahhoz az kell, hogy tényleg összefogjon a magyar.
2014. okt. 21. 21:40
 18/35 anonim ***** válasza:
miért, Ukrajnának segített? :D
2014. okt. 21. 21:44
 19/35 anonim ***** válasza:
50%

"Úgy átlagosan egy háztatrtás lazán visz 100GB naponta

De ez csak egy tipp, egy nem megbízható forrásból!"

Eléggé rossz!

Nekem amikor jobban ráértem akkor olyan 40 volt egy hónapban, nagyon filmezni nem, de sok jútúb, satöbbi volt.

Egyszer egy hónapot lemértem.

Ha ez alapján számolom akkor legyen 80-100 giga havonta ha többen használják egy családban. Persze ehhez nem számolom a filmleszedegetést, hasonlókat.

2014. okt. 21. 21:46
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen írták itt az előbb hogy ha leviszik 15 forintra akkor már örülnénk is neki hogy csak annyi. És ez jogos ez a 150 forint egy amolyan reakciófigyelőnek lehetett szánva, ez ellen sokan tennének sok mindent. Azonban egy 5-10 forintra lehet inkább rálegyintenek sokan, és hát abból is telik erre arra, akár egy stadionra a Hortobágyon :)
2014. okt. 21. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!