Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető valami hatalmas...

Elképzelhető valami hatalmas tüntetés, esetleg forradalom az internetadó bevezetése miatt?

Figyelt kérdés
Ez elég nagy megszorítás lenne! Ráadásul szánalmas lépés a FIDESZ részéről. Szerintem épp ideje lenne már eltüntetni az országból az összes jelenlegi politikust.. Nem lenne szabad hagyni magunkat.
2014. okt. 21. 20:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Az az 5 forint kérlek szépen, egy aktív internetezőnél éves mértékben 50000 ft / fő. (indexen ,vagy origo-n már kiszámolták)

Így azt kell hogy mondjam, hogy nem, nem telik rá.

2014. okt. 21. 23:35
 22/35 anonim ***** válasza:
20: Én konkrétan még annak sem örülnék. Nem kell lopni és akkor nem kell új adókat kitalálni. Ennyire egyszerű.
2014. okt. 21. 23:40
 23/35 anonim ***** válasza:

Emlékeztek, hogy a 300 ft-os vizitdíjnál micsoda felháborodás volt? Itt most olyan hírek keringenek, szerintem alaptalanul, hogy 700 ft a maximuma az internetadónak. De ennek meg mindenki örül.

Minél többet vagyok emberek között, annál jobban szeretem az állatokat.

2014. okt. 22. 09:08
 24/35 anonim ***** válasza:

Kellett nekem dumálni...

[link]

2014. okt. 22. 09:23
 25/35 anonim válasza:
HUN_Sector, kérlek mond, hogy a vg.hu csak kamuzik!
2014. okt. 22. 13:46
 26/35 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, már az origo-n is kint van: [link]
2014. okt. 22. 14:58
 27/35 anonim válasza:
Magyarország, a viszont nem látására!
2014. okt. 22. 15:04
 28/35 anonim ***** válasza:

Mobillal, különösebben nem terhelt weoldalt használva 1 óra alatt előttem 1 GB-ot.

Namost ha asztali gépen, 3D HD MMO-t nyomok...

Másik szám: egy átlagos 10 perces youtube-video önmagában (tehát a kommentek, ajánlott cuccok, reklámok, logó stb. nélkül) 150 mega. 1 GB = 1000 mega.

Ha 10 perc alatt belenézegetsz 5 "cuki cicák", vagy "béna balek" videoba, megvan az 1 GB.

Tehát az átlagfelhazsnáló, aki napi mondjuk 2-3 órát tölt a gp előtt, megeszik napi 20-50 GB-ot.

Egy rendes torrent-használó pedig havi 1000 GB-ot is leszed havonta. És ez kizárólag az ncore adatforgalma. Seed nélkül (mert ugyebár a feltöltés is adatforgalom).

2014. okt. 22. 19:11
 29/35 anonim ***** válasza:
c
2014. okt. 22. 21:23
 30/35 anonim válasza:

Ez biztosan kamu, mert valami más bevezetésére törekszenek, ezért ez, méltó bevezetés egy újabb figyelem elterelésének. Ha már az oltások, betegségek már nem hatásosak...

Miért vannak ezek a sok adó bevezetések? Nyilván, mert hajdanán a Kádár-rendszer alatt elêg hatalmas mennyiségű hitelt vettek fel, csak azért, hogy egyfajta látszat jó létet teremtsenek. Ezt most fizetjük vissza. Respect a kommunistáknak. Legközelebbi szavazásnál a NEGYEDIK KÖZTÁRSASÁGNAK KELL BEKERÜLNIE, MERT AKKOR LENNE ITT VÁLTOZÁS POZITÍV IRÁNYBA.

2014. okt. 24. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!