Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető valami hatalmas...

Elképzelhető valami hatalmas tüntetés, esetleg forradalom az internetadó bevezetése miatt?

Figyelt kérdés
Ez elég nagy megszorítás lenne! Ráadásul szánalmas lépés a FIDESZ részéről. Szerintem épp ideje lenne már eltüntetni az országból az összes jelenlegi politikust.. Nem lenne szabad hagyni magunkat.
2014. okt. 21. 20:55
1 2 3 4
 31/35 kismukk32 válasza:
60%
Forradalom az internetadó miatt? Komolyan kérdezted? A hús ára az egekben,már ha nem tescós szlovák sz...rt akarsz enni, a gazdákat termelőket tönkre teszik. Olyan magas az áfa amekkora sehol és tűrünk. Netadó miatt aki forradalmat csinál minősítí magát,legalább is előttem. Ott rohadjon meg a net és a tv ahol van! Nekem nem hiányozna. A multik ellen,bevásárló központok ellen! Na az igen! Nem hülyülnének az emberek az üzletekben vásárlással,pótolva a lelki nyomorukat,tudnák mi a piac,foglalkoznának a szülők a gyerekkel,nem a az ikeában vonszolnák őket vasárnap egy 100 forintos hot-dogot a szájukba rakva ebéd gyanánt! Netadó! Híjnye a kutyaistenit mekkora gondok vannak! A pofám le szakad!
2014. okt. 25. 17:52
 32/35 A kérdező kommentje:
Ha nem lennél barlanglakó tudnád, hogy a netadóval a magyar gazdaság romba dőlhet. Tudod van aki gépen keresztül dolgozik..
2014. okt. 25. 18:31
 33/35 kismukk32 válasza:
Nem vagyok barlanglakó.35 éves felnőtt nő vagyok és Zsuzsa a nevem kedves idegen.Csak azért mert EZT nem tartom nagy gondnak még nem vagyok ősasszony.:-D a probléma a túl gyors technikai fejlődéssel van,minden függ az internettől és sok mástól ezért élnek vissza vele,merik meg adóztatni. Sokan dolgoznak vele,sokan függők. Én is használom. De a magyar gazdaság így is rom évtizedek óta,nem ezen áll vagy bukik. Köszönöm az észrevételed és a kedves jelzőt,a nélkül nem is ment volna a komment igaz? Üdvözlet és baráti ölelés Zsuzsi a barlanglakó :-D
2014. okt. 26. 11:14
 34/35 kismukk32 válasza:
Ráadásul a forradalom nem vicc és játék. Nem tudom hány éves vagy. Én sem éltem a forradalom és a háborúk idején, nem tapasztaltam és nem is szeretném ha nem muszáj. Ha van valós tétje, első leszek aki megy és ott lesz a hazáért és a magyar emberekért, de remélem nem lesz forradalom és nem lesznek emberek akik életüket adják a netadó miatt. A tüntetés más, de forradalom, harc, lövések és ember életek a netadó miatt?! Na ne! De tényleg!Mi nem tudjuk mivel jár egy forradalom, még el képzelni sem tudjuk csak amit tanítottak róla, láttunk a tv-ben, olvastunk. Én nem akarok forradalmat e miatt nem harcolnék. Legyen valós tétje, értelme egy ember életnek is. Ne ez. Ne dobáljunk olyan szavakat mint FORRADALOM amikor azt sem tudjuk mi az. Szerintem ha ez be következne, te is be tojnál kicsit a naciba. :) Ha eljön az idő és remélem az értelmesebbik része tudni fogja mikor, akkor menni fognak /fogunk és meg védjük a szabadságunkat és a jogainkat. Üdvözlet Zsuzsi
2014. okt. 27. 07:22
 35/35 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy attól a perctől kezdve, hogy ez az adó életbe lép, olyan szintű hacker támadás fogja érni az egész kormányt és a kedves politikusokat, amivel nem fognak tudni mit kezdeni. Az előttem szóló jól mondta, ezért hülyeség lenne forradalmat indítani, de szerintem a nép képes lesz valamilyen úton módon kiharcolni azt, hogy ez az esetlen baromság ne legyen hosszú életű.
2014. okt. 28. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!