Milyen pártot hiányolsz? Részletek lent!
1: Azoknak a válaszait várom, akik nem mennek el szavazni, mert nincs kire. Milyen pártot látnátok szívesen a magyar közéletben?
2: Nagyon szépen megkérném minden párt bérkommentelőjét, hogy ne spammelje tele azt a kérdést, rendben? Elsősorban a Jobbikosokat, a hócipőm televan, hogy bármit kérdez az ember, megjelenik egy szebb jövőtöző marha. A kérdésre válaszoljatok!
Olyant, amelyik tisztességes, de azt meg úgyse engedik be a Parlamentbe. Azért szavazni elmegyek, de kicsire fogok szavazni, hátha.
Ezekre a "csakazértis" emberekre meg ne figyelj, elég rosszul állnak hozzá, szerintem saját támogatottjuk is szégyelli a viselkedésüket.
Bérkommentelőknek címezted a kérdésedet, látod az első hallgat a nevére :)
Én ugyan elmegyek szavazni, de szívesen látnék a Parlamentben egy következetesen szociáldemokrata politikát képviselő pártot, hiteles, és nem kompromittálódott személyekkel. Ez jelentős támadási felülettől és frusztrációtól kímélné meg a baloldalt, egyszersmind kedvezőbb feltételeket biztosítana az eredményes parlamenti munkához.
56
Érdekelne a korod, és az iskolai végzettséged. Ugye véletlenül sem arról írtál, hogy egyeseket ki kéne írtani, rosszul olvastam, ugye?
pl egy Liberális Értelmiésgi Párt ....
ilyen hol van ????
mert egyik sem az, na meg is lehet nézni az ország értelmi színvonalát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!