A Jobbik hogyan és miért akarja felfüggeszteni a TV2 és az RTL Klub koncessziós jogát?
idézek a programból:
"A TV2 és az RTL KLUB koncessziós jogát felfüggesztjük, és arra érdemesebb, az alapvető emberi és nemzeti értékeket
szem előtt tartó csatornáknak adunk lehetőséget a földi sugárzásra."
Szóval ezt most így hogy? Egy szerződést nem lehet csak úgy felrúgni, mert a csatorna által sugárzott adás nem tetszik az aktuális kormányzatnak.
Ugyan abban egyetértek, hogy a fent említett csatorna műsorainak színvonala a legtöbb esetben a béka feneke alatt van, de erre van egy nagyon jó módszerem: nem kapcsolok oda.
De csak erre hivatkozva nem lehet megszüntetni egy csatornát, mert nem színvonalas a műsor, vagy mert a kormányzattal nem éppen megegyező, vagy az által elítélt elveket vall. Szólásszabadság van.
14:45
Arról van szó, hogy én, a Jobbik egynéhány tagjával ellentétben nem tartom magamat sem annyira bölcsnek, sem kiemelkedettnek, hogy azt mondjam, ezt mától kezdve nem lehet, mert csak. Tudom, nehéz felfogni ezt a mentalitást, de ha igyekszel, sikerülni fog.
14:45 "Komolyan mondom kéne EGY Gagyi tv a sok hülyének oszt nézzék"
Van ilyen. Úgy hívják Cool. Ha lehet, az még kommerszebb.
Őszintén szólva baromira nem hiányozna ez a két csatorna.Ezen kívűl még 70-et fogok,úgyhogy van választék.
A Viasat Historyja,meg Expplorere egész jó pl.Sprektrum,Discovery csatornák.Sőt filmes csatorna is van jópár.Nem igazán értem miért kell tamtamozni két ilyen gagyi csatorna miatt...persze ha valaki ott dolgozik,neki nem mindegy...de másnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!