Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik hogyan és miért...

A Jobbik hogyan és miért akarja felfüggeszteni a TV2 és az RTL Klub koncessziós jogát?

Figyelt kérdés

idézek a programból:

"A TV2 és az RTL KLUB koncessziós jogát felfüggesztjük, és arra érdemesebb, az alapvető emberi és nemzeti értékeket

szem előtt tartó csatornáknak adunk lehetőséget a földi sugárzásra."

Szóval ezt most így hogy? Egy szerződést nem lehet csak úgy felrúgni, mert a csatorna által sugárzott adás nem tetszik az aktuális kormányzatnak.

Ugyan abban egyetértek, hogy a fent említett csatorna műsorainak színvonala a legtöbb esetben a béka feneke alatt van, de erre van egy nagyon jó módszerem: nem kapcsolok oda.

De csak erre hivatkozva nem lehet megszüntetni egy csatornát, mert nem színvonalas a műsor, vagy mert a kormányzattal nem éppen megegyező, vagy az által elítélt elveket vall. Szólásszabadság van.

2010. jan. 24. 12:39
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Az ORTT büntetések szigorításával én maximálisan egyetértek, csak a programban nem ez áll, hanem hogy egyszer s mindenkorra adásszünet, és helyébe valami más.
2010. jan. 24. 12:57
 12/36 anonim ***** válasza:
41%

ORTTn keresztül. Ezt maga Vona Gábor mondta nekem egy személyes! beszélgetés folyamán.

Hogy miért? Ja bocs, hogy ez még mindig nem magától értetődik...

2010. jan. 24. 13:04
 13/36 A kérdező kommentje:

Ok. Az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi ORTT büntetések nem igazán jók semmire, mert egy nagy kereskedelmi adó manapság még mindig jobban jár, ha leadja a szabálysértő műsort, és vállalja a kockázatot az esetleges büntetésre (amit szinte zsebből kifizetnek).

De: nem is lehet ilyenekre hivatkozva felfüggeszteni egy csatornát, mert azt viszont túlzásnak érzem. El lehet rendelni hosszabb adásszüneteket, nagyobb bírságokat, hogy lehetőséget adjunk a változásra, na de beszüntetni? A büntetés itt nem arányos a sértés nagyságával.

2010. jan. 24. 13:14
 14/36 anonim ***** válasza:
23%

A két leggusztustalanabb,legundorítóbb szennycsatorna,nem kár értük.Akinek a szellemi színvonala csak annyi,hogy ezek érdeklik,azokat csak sajnálni tudom.

Retek Klub:azt csinálják,hogy munkát kereső,újságban hirdető csórókat zaklatnak telefonon,hogy szerepeljenek a mocskaikban,engem konkrétan azzal szoktak felhívni,ha munkát kereső hirdetést adok fel,hogy a Maúúúúnika észosztó cigányshowban lépjek fel.Képesek voltak húsvét vasárnap felhívni,nem akarok-e szerepelni,meg még utána is vagy 10 különböző alkalommal.Mondtam,nem érdekel a mocskuk,hagyjanak békén,mert fel fogom őket jelenteni,ha még egyszer zaklatnak.Azóta még nem hívtak,szerencséjükre.Úgy látszik,eddig tartott nekik felfogni.Undorító,hogy munkanélkülieket használnak ki.

Diktatúra?Az most van a mocsok kormányunk által.

2010. jan. 24. 13:19
 15/36 anonim ***** válasza:
66%

ma 13:14

az idézetben nem felfüggesztésről van szó beszüntetés helyett? bár szerintem a beszüntetés lenne a megfelelő.

2010. jan. 24. 13:22
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Hogy őszinte legyek nekem nem hiányozna. Van rajta néhány jó műsor (pl Magellán). De láttátok már a műsorát?

Műsorkezdéstől délután kettőig ömlik a szar (reggeli/mokka, telefonos játékok, tele shop), aztán leadnak egy filmet (20 percenként 10 perc reklám) rendszerint a trágyábbakból, esetleg valami sorozat, aztán ömlik a szar fél 10-ig, oda belöknek egy sorozatot (40-perces rész 2 reklámblokkal), jobb esetben egy "nézhetőbb" filmet (20 percenként reklámmal színesítve), végül az aznapi adást, újabb sorozatokkal, azok ismétlésével, valami filmmel, esetleg szökőévenként valami minőségi műsorral zárják le. Amit ilyenkor szinte már senki nem néz. Kinek hiányozna?

2010. jan. 24. 13:26
 17/36 A kérdező kommentje:

igen, ez nekem is feltűnt, de közvetlenül utána pedig az áll:

és arra érdemesebb, az alapvető emberi és nemzeti értékeket szem előtt tartó csatornáknak adunk lehetőséget a földi sugárzásra.

Tehát a felfüggesztik, és helyére újat tesznek, az egyenlő a beszüntetéssel, vagy nem?

Szóval akkora ezt most hogyan kell érteni?

2010. jan. 24. 13:28
 18/36 anonim ***** válasza:
87%

"A Jobbik hogyan és miért akarja felfüggeszteni a TV2 és az RTL Klub koncessziós jogát?"

Azért, mert a Jobbik egy demokratikus párt, amely tiszteletben tartja a különböző kulturális értékeket, és kiáll az emberi jogok és a szólás szabadságának a védelme érdekében. Erre Morvai Krisztina személye az élő garancia :D :D :D

2010. jan. 24. 13:30
 19/36 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:04

Miért lettem lepontozva?

Azért mert személyesen beszélgettem vele pár percet?

Lassan már én kérek elnézést, hogy tájékozódok...

2010. jan. 24. 13:30
 20/36 A kérdező kommentje:

13:30

nem én voltam, én zöld kezet adtam, mert szerintem hasznos volt a válasz, még ha nem is értek egyet Vona Gáborral, ez most nem erről szól.

2010. jan. 24. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!