Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik hogyan és miért...

A Jobbik hogyan és miért akarja felfüggeszteni a TV2 és az RTL Klub koncessziós jogát?

Figyelt kérdés

idézek a programból:

"A TV2 és az RTL KLUB koncessziós jogát felfüggesztjük, és arra érdemesebb, az alapvető emberi és nemzeti értékeket

szem előtt tartó csatornáknak adunk lehetőséget a földi sugárzásra."

Szóval ezt most így hogy? Egy szerződést nem lehet csak úgy felrúgni, mert a csatorna által sugárzott adás nem tetszik az aktuális kormányzatnak.

Ugyan abban egyetértek, hogy a fent említett csatorna műsorainak színvonala a legtöbb esetben a béka feneke alatt van, de erre van egy nagyon jó módszerem: nem kapcsolok oda.

De csak erre hivatkozva nem lehet megszüntetni egy csatornát, mert nem színvonalas a műsor, vagy mert a kormányzattal nem éppen megegyező, vagy az által elítélt elveket vall. Szólásszabadság van.

2010. jan. 24. 12:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
81%

ma 13:28

ez nem olyan, mint a rádió, hogy van 2 frekvencia, amit országosan szórhat. így a felfüggesztés, és a színvonalas műsorokat terjesztő csatorna támogatása nem ütközik egymással.

megint csak a Discovery-t tudnám példának hozni. van 1-2bulvár műsoruk, de nincs mónia show szintű műsor, se benkőfeleségetakar szintű... sokak felfogásában színvonalas műsor=szar, nézhetetlen, unalmas. Ezeket az embereket sosem értettem.

2010. jan. 24. 13:37
 22/36 anonim ***** válasza:
55%
Minden szerződést fel lehet bontani, csak esetleg sokba kerül.
2010. jan. 24. 13:40
 23/36 anonim ***** válasza:
58%

Istenigazából azt imádom a Jobbikosokban, hogy egy ideig nagyon ügyelnek arra, hogy demokratának tűnjenek, aztán csak előbújik belőlük a véresszájú... nem is tudom micsoda.

Összegezve a véleményüket, nem baj, ha nem demokratikus módon intézik el a két tévét, vagy idióta szabályozással, mert nem velük vannak. Bravo.

2010. jan. 24. 13:47
 24/36 anonim ***** válasza:
51%

nem értem mi antidemokratikus ebben. ortt büntetések szigorodnak, ha betartják maradnak, ha nem, akkor nem maradnak.

az mindenesetre biztos, hogy a mostani nem jó. (inkább leadják a műsort, majd fizetik a nevetséges büntetést, aztán büntetés kifizetése után meg sem fordul a fejükben, hogy legközelebb nem kéne olyat leadni)

2010. jan. 24. 13:51
 25/36 anonim ***** válasza:
Igen, ez a "nekem nem kell tartanom tőlük, mert én magyar vagyok" és "szüntessék csak meg, én úgysem nézem" hozzáállásuk tipikus. Igazi közösségi emberek.
2010. jan. 24. 13:51
 26/36 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:47

Mert a Viasat 3 velük van? :)

Vagy netán a Nóta TV?

2010. jan. 24. 13:52
 27/36 anonim ***** válasza:
51%

A viasat asszem nem magyarországról van sugározva, a nóta tv-n meg nincsen heti hetes.

A Jobbik - meg a FIDESZ keménymag egy része - nem fogja fel, hogy az általuk hangoztatott "balliberális" médiafölény nem létezik. Ha az embereket a nagynyönyörci turulfesztivál érdekelné, azt közvetítené a tévé, tehát nem az a megoldás, hogy Észak-Koreát játszunk, ha a médiára kerül a sor. Ha úgynevezett "magaskultúrát" akarsz közvetíteni - bár én mondjuk sose értettem, hogy a kor barátok köztjének számító operettek, meg az operák egy része miért is akkora szellemi csemege - arra ott van a köztévé. A maga 4 százalék körüli nézettségével.

2010. jan. 24. 14:04
 28/36 anonim ***** válasza:
77%

ma 14:04

előző kommentedben még azt írtad, hogy akik nem velük van

2010. jan. 24. 14:11
 29/36 anonim ***** válasza:
44%
Nem hiányoznak nekünk ezek a szennycsatornák ahol napi szinten csak a szarmegy.Karácsonykor is alig volt vmi értelmes műsor.Meg is értem mivel ezek zsidók nem ünneplik a keresztény hagyományokat.Jó lenne ha ezek helyett lenne valami nemzeti csatorna ahol a magyar nemzeti értékeket a Kárpáthaza szépségeit mutatnák be!Vagy netán csinálhatnának történelmi filmeket is mert a magyar történelemből van mit feldolgozni!Itt van ez Báthory Erzsébetes film is amelyet a tótok készítettek hol élünk????A következő az lesz hogy a románok arról készítenek filmet hogy Mátyás román király hogy veri tönkre a török seregeket!
2010. jan. 24. 14:29
 30/36 anonim ***** válasza:
Nem értem azokat akik azt írják ők nem nézik, de ne szüntessék be. Komolyan mondom kéne EGY Gagyi tv a sok hülyének oszt nézzék, nonstop Máunika-show val orrvérzésig. Ostobák.
2010. jan. 24. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!