Morvai Krisztina miért lett Jobbikos?
Ez a hölgy egyáltalán nem illik abba a pártba.
Természetesen a tudását nem vitatom, nagy jogi szakértelemmel rendelkezik, okos nő.
Számomra, főleg az ideológiai dolgok kuszák.
Morvai Krisztina inkább szabadelvű, mint nacionalista-konzeratív.
Kapott egy Freddie Mercury díjat homoszexális jogvédelmi tevékenységéért.
"A kommented is engem igazol. :))"
Mesélj már, ugyan hol? :-D
Hogy TE ezt szeretnéd BELELÁTNI, az a te dolgod.
"Hiába erőlködsz, egy szakértői munka végzése nem egyenlő a pártpolitizálással."
Valóban nem. De egy pártprogram elkészítésében történő RÉSZVÉTEL nem szakértői munka. Miniszternek lenni sem szakértői munka (igen, nem lett miniszter, de az, hogy szóba jöhetett miniszternek, azt jelzi, hogy NEM CSAK szakértő volt).
"Ha te, mint villamosmérnök 1992-ben állami megrendelésnek eleget téve részt elvégzel egy munkát, ezt megismétled 1996, 2000-ben és 2004-ben, akkor te mdf-s, mszp-s, fideszes köpönyegforgató vagy? Na?"
1. Nem végeztem "állami megrendelésre" munkát.
2. Az én munkám POLITIKA MENTES. Ha Morvai maradt volna büntetőjogász, az övé is nagy mértékben az lett volna.
3. Aki BEKAPCSOLÓDIK a politikába, aktívan részt vesz benne, pártprogramokat szerkeszt, pártmunkában vesz részt, az NEM POLITIKAMENTES.
"Látod, te magad ismered be, hogy nem vagy jogász, nem ismered MK szakmai munkásságát, életrajzát."
Ő maga írta le........
"Ellentétben a pesti libsikkel, MK jogvédőként megjárta a tököli fiatalkorúak börtönét, volt cigánytelepeken, anyaotthonokban."
Gratulálok! De most tényleg. EZT a tevékenységet kellett volna folytatnia, SOKKAL TÖBB HASZNA LETT VOLNA.
"Milyen érdekes, hogy Ferge Zsuzsának senki nem veti a szemére, hogy politizál, mikor ő ecte komcsi, (most mszp-s) és bajnai mellett vígan énekli az internacionálét"
.......és nem váltogatta a köpönyegét.
"DE!!! A szakmai kompetenciáját a szociálpolitika terén senki nem kérdőjelezi meg. Szakemberként ő le merte írni, hogy a szoci kormány alatt is nőtt a szegénység."
Ha visszaolvasol, fentebb is azt írtam: "Az égvilágon senki nem vonta kétségbe a szakmai képzettségét. Még én se." Továbbra is fenntartom, Morvai egy jól képzett jogász.
"11:34-es komment is engem igazol"
Az is? :-DDD
Úgy látszik, MINDEN téged igazol. Még az északi szél is.
"Szertinted ugye a Jobbik gonosz náczitrappista párt, ami minimum Dunába lőné a búzákat "
Elolvastam a 11:34-es kommentet, semmi ilyet nem találtam benne. Ezt csak te próbálod most belemagyarázni.
"Ha tényleg igaz lenne, hogy MK egy kaméleon, akkor húsz éve folyamatosan változna a véleménye és most, Jobbik-közeli független képviselőként ő lenne a legvehemensebb homofób."
Idézem neked Morvait:
"Szégyellem, hogy fideszes voltam!"
Na most akkor vagy Morvai téved és mégse volt Fideszes, vagy te tévedsz és akkor (legalább egyszer) köpönyeget cserélt. Válassz!
"Nos, ha egy ember ugyanazt mondja következetesen húsz éve, az már hogy a túróba lenne köpönyegforgató?"
Nem mondja ugyanazt 20 éve. Nem hiszem, hogy 2003-ban, 2004-ben, 2010-ben és 2014-ben ugyanazokat mondta volna.
Mindegyik jelzett időpontban olyan tevékenysége volt, amely kizárja, hogy ugyanazt a véleményt hangoztatta volna.
Tehát vagy 10 éven belül 4-szer váltott meggyőződést, vagy ugayanaz a meggyőződése volt, csak 4-szer hazudta szembe a kedves benne bízókat - például TÉGED.
"Mi a helyzet Csintalan Sándorral?
Mi a helyzet a volt kisz-es, mszmp-s bácsikkal nénikkel, akikből hirtelen népnemzeti kereszténydemokrata, szociáldemokrata, vagy épp szabadelvű lett? "
Őket sem tisztelem. Egyiket sem, aki a pillanatnyi érdekeinek megfelelően cserélgeti a véleményét. Ha körülnézel a Parlamentben, az (mondjuk) természetes, hogy az MSZP soraiban több volt KISZ-titkár, vagy egykori MSZMP tag van. De hogy ugyanilyenek ülnek a Fidesz soraiban is, azon enyhén mondva is csodálkozom. Talán nem tudják, hogy milyen múltjuk volt?
"Ja, hogy ő a ti kutyátok kölyke, neki szabad."
Szerintem nem szabad. Nekik sem. De az, hogy Pistike is csinálja, nem menti fel Krisztikét. Ugye érted, mire gondolok?
A lényeg, hogy a jobbik egy szent párt, mindenki aki benne van, a magyarság érdekeit képviseli és minden nemű kritikát elutasítunk.
A führer tévedhetetlen.
Pár év és lecsenga Jobbik...
remélem lecsengenek hogy azzal hogy végre kormányoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!