Morvai Krisztina miért lett Jobbikos?
Ez a hölgy egyáltalán nem illik abba a pártba.
Természetesen a tudását nem vitatom, nagy jogi szakértelemmel rendelkezik, okos nő.
Számomra, főleg az ideológiai dolgok kuszák.
Morvai Krisztina inkább szabadelvű, mint nacionalista-konzeratív.
Kapott egy Freddie Mercury díjat homoszexális jogvédelmi tevékenységéért.
"Hazaszeretetből és hivatástudatból. Sok fiatal példát vehetne róla!"
Ezek a tacskók nem is ismerik ezt a két fogalmat. Most lapozzák az értelmező kéziszótárt. Ezek többsége még katona sem volt.
@00:04
Egyrészt ne forgasd ki a szavaimat, másrészt hazudni maximum te szoktál.
Állításaiddal szemben nézzük a tényeket:
"soha, semmilyen pártnál nem próbálkozott, magadból indulsz ki"
Nem, én az ő viselt dolgaiból, saját nyilatkozataiból indulok ki.
Dehogynem próbálkozott különböző pártoknál. Nem belépni, mert valóban nem lépett be egyik pártba sem. Csak aktívan együtt dolgozott velük, ahogy éppen a szükség hozta.
-Részt vett az SZDSZ 1994-es és 1998-as programjának készítésében
-2003-ban az Esélyegyenlőségi Kormányhivatalnak dolgozott (ez a Medgyesi-kormány idején volt)
-2004-ben esélyes volt hogy ő lesz Lévai Katalin esélyegyenlőségi miniszter utódja (MTI 2004. február 4-i tudósítása)
-2010-ben úgy nyilatkozott, hogy már szégyelli, hogy Fideszes volt....
Szerinted MELYIK PÁRTBAN NEM FORDULT MEG???
"A fidesz egy darabig mögé állt, mert úgy gondolta, hogy egy dekoratív, intelligens, kiváló vitakultúrával rendelkező nőt megkaparinthat"
Mondd, te VALÓBAN úgy ismered Orbán Viktort, hogy beáll valaki mögé??? :-DDD
Nem éppen fordítva történt az eset? Szerintem Morvai próbált beállni Orbán mögé, csak nem jött össze neki...
"Az ELTE büntetőjog tanszékének docense, bírói szakvizsgával rendelkezik. Lehet utána csinálni."
Látod, megint tévedésben vagy. Az égvilágon senki nem vonta kétségbe a szakmai képzettségét. Még én se. Szélmalomharcot folytatsz.
Utána csinálni pedig nem fogom, mert nem vagyok jogász, és nem is akarok az lenni. Villamosmérnök vagyok, és a saját szakmámban megbecsültségnek, valamint jó munkahelynek örvendek. Szintén a saját erőmből, csak kevesebb köpönyeg felhasználásával.
"Beállni egy nagy párthoz, önálló gondolat nélküli szürke eminenciásnak milliókért nem nagy kunszt. "
Valóban. A nagy kunszt az, ha beáll egy párthoz, és ő irányítja. De ő tökéletesen jól mérte fel, hogy ezek az irányító pozíciók már mindegyik pártban foglaltak voltak.
Azt meg Aesopus óta tudjuk, hogy a szőlő savanyú.
Én elhiszem, hogy te nemzeti hősnek tekinted Morvait, de próbáld meg elfogadni, hogy van, aki reálisan látja a szereplését.
Egyébként meg egyszerűen olvass utána:
Eléggé siralmas, hogy már csomóan megpróbálták rendkívül jó érvekkel felnyitni a szemeteket a Jobbikkal kapcsolatban, és erre nem az a reakciótok, hogy elgondolkodtok rajta, hanem inkább szidjátok a másikat, és ismételgetitek a kampányszövegeiket, miközben fejjel mentek a falnak.
Kezdem érezni, hogy a jobbikosokkal kapcsolatos előítéleteim nem megalapozatlanok. Jöhet a lepontozás, nem érdekel, nem azért írom ide a véleményem, hogy másoknak tetsszen.
Gondolom hazaszeretetből, a haza hívó szavára, volt korábban melegjogi elintéző ember.
Vicces ahogy a jobbikosok ignorálják, azt ami nem illik a világképükbe és csak azt szajkózzák, amit a szájukba adtak.
Mint a jehovások vagy hitgyülisek.
ma 09:19
A kommented is engem igazol. :))
Hiába erőlködsz, egy szakértői munka végzése nem egyenlő a pártpolitizálással.
Ha te, mint villamosmérnök 1992-ben állami megrendelésnek eleget téve részt elvégzel egy munkát, ezt megismétled 1996, 2000-ben és 2004-ben, akkor te mdf-s, mszp-s, fideszes köpönyegforgató vagy? Na?
Ez a tipikus egybites gondolkodás.
Látod, te magad ismered be, hogy nem vagy jogász, nem ismered MK szakmai munkásságát, életrajzát.
Ellentétben a pesti libsikkel, MK jogvédőként megjárta a tököli fiatalkorúak börtönét, volt cigánytelepeken, anyaotthonokban.
Olvasd el a Terror a családban c. könyvét, ami a családon belüli erőszakról szól...
Milyen érdekes, hogy Ferge Zsuzsának senki nem veti a szemére, hogy politizál, mikor ő ecte komcsi, (most mszp-s) és bajnai mellett vígan énekli az internacionálét
DE!!! A szakmai kompetenciáját a szociálpolitika terén senki nem kérdőjelezi meg. Szakemberként ő le merte írni, hogy a szoci kormány alatt is nőtt a szegénység.
11:34-es komment is engem igazol
Szertinted ugye a Jobbik gonosz náczitrappista párt, ami minimum Dunába lőné a búzákat
Ha tényleg igaz lenne, hogy MK egy kaméleon, akkor húsz éve folyamatosan változna a véleménye és most, Jobbik-közeli független képviselőként ő lenne a legvehemensebb homofób.
Pont ti írjátok, hogy ez nem így van.
Nos, ha egy ember ugyanazt mondja következetesen húsz éve, az már hogy a túróba lenne köpönyegforgató?
Mi a helyzet Csintalan Sándorral?
Mi a helyzet a volt kisz-es, mszmp-s bácsikkal nénikkel, akikből hirtelen népnemzeti kereszténydemokrata, szociáldemokrata, vagy épp szabadelvű lett?
Ja, hogy ő a ti kutyátok kölyke, neki szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!