Ti törekedtek arra, hogy magyar terméket vegyetek?
Utolsó:Mindenki tudja, hogy műszaki cikkeknél(leht akár autó, telefon, tv) csak az számít, hogy ki véhzi a kutatást/fejlesztést pl.az iphonet amerikaiak tervezik és kínában gyártják mégis jó minőségű vagy ott van a HTC Tajvaniak tervezik nagyrészt Kínában gyártják mégis megfelelő a minőség, vagy ott vannak a Német autók itt gyártják M.O.-n mégis a Német precizitás iskolapéldáiként emlegetik az autókat.
Aztán valaki itt felhozta a MÁV-os példát. Én is úgy gondolom, hogy felesleges 300km-es út miatt repülőre szállni(habár lehet azért gondolom ezt mert nekem ingyenes a vonat) Azért azt szerintem te se hiszed el, hogy inkább fizetnek 2x annyi pénzt az emberek csak, hogy az állami pénznyelőgépezetbe több menjen...Arról ne is beszéljünk, hogy a Railjet abszolút ÖBB találmány csak a MÁV-al közösen üzemeltetik tehát a vasút előnye a BP-Bécs,München,Zürich vonalon nem Magyar találmány.
Mellesleg szerintem általában a legtöbb ember(mint pl én is) azt veszi meg amely termék ár/érték arányban a legjobb. A Magyar vállalkozókat meg egy kedvező adórendszerrel lehetne segíteni, ez pedig az állam feladata. Mellesleg szerintem a Szlovákok se fossák teli a külföldre készülő termékeket mint ahogy mi Magyarok se.
"Kétszer vettünk Orion DVD lejátszót, az első túlmelegedett 1 óra filmezés után, a második pedig alig akarta beolvasni a lemezeket, kerregett-kattogott, mintha meg akarná őket rágni.
Most egy Panda márkájú, kommersz kínai lejátszónk van és nincs vele bajunk.
Itt a magyar terméked."
Ekkor ökörséget amit összefirkáltál!
"A rendszerváltás után az Oriont az elsők között privatizálták az 1990-es évek elején.
A cég a szingapúri Thakral Csoport tulajdonában van 1997 óta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!