Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti törekedtek arra, hogy...

Ti törekedtek arra, hogy magyar terméket vegyetek?

Figyelt kérdés
Én mindig magyar dolgokat veszek és elég jó minőségűek. Elvégre magyarok vagyunk nem igaz? Ha lehetőség van rá persze... Mert ugye elárasztanak minket a sok kínai meg nyugati hulladékkal. Egy magyar ember ne legyen már vevő a más húgyára. A saját utunkat kell járni. Hajrá Magyarország hajrá magyarok.
2014. okt. 15. 14:28
1 2 3
 21/25 MolotovPunk ***** válasza:
Szóval az Orion újabb termékei azért gagyik,mert már semmi köze nincsen Magyarországhoz,se a magyar termékekhez.
2014. okt. 15. 17:00
 22/25 MolotovPunk ***** válasza:
Tharosra reagáltam,hogy baromságot írt.
2014. okt. 15. 17:02
 23/25 anonim ***** válasza:

Utolsó:Mindenki tudja, hogy műszaki cikkeknél(leht akár autó, telefon, tv) csak az számít, hogy ki véhzi a kutatást/fejlesztést pl.az iphonet amerikaiak tervezik és kínában gyártják mégis jó minőségű vagy ott van a HTC Tajvaniak tervezik nagyrészt Kínában gyártják mégis megfelelő a minőség, vagy ott vannak a Német autók itt gyártják M.O.-n mégis a Német precizitás iskolapéldáiként emlegetik az autókat.

Aztán valaki itt felhozta a MÁV-os példát. Én is úgy gondolom, hogy felesleges 300km-es út miatt repülőre szállni(habár lehet azért gondolom ezt mert nekem ingyenes a vonat) Azért azt szerintem te se hiszed el, hogy inkább fizetnek 2x annyi pénzt az emberek csak, hogy az állami pénznyelőgépezetbe több menjen...Arról ne is beszéljünk, hogy a Railjet abszolút ÖBB találmány csak a MÁV-al közösen üzemeltetik tehát a vasút előnye a BP-Bécs,München,Zürich vonalon nem Magyar találmány.

Mellesleg szerintem általában a legtöbb ember(mint pl én is) azt veszi meg amely termék ár/érték arányban a legjobb. A Magyar vállalkozókat meg egy kedvező adórendszerrel lehetne segíteni, ez pedig az állam feladata. Mellesleg szerintem a Szlovákok se fossák teli a külföldre készülő termékeket mint ahogy mi Magyarok se.

2014. okt. 15. 19:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Szoktunk venni.
2014. okt. 15. 20:35
 25/25 anonim ***** válasza:

"Kétszer vettünk Orion DVD lejátszót, az első túlmelegedett 1 óra filmezés után, a második pedig alig akarta beolvasni a lemezeket, kerregett-kattogott, mintha meg akarná őket rágni.

Most egy Panda márkájú, kommersz kínai lejátszónk van és nincs vele bajunk.

Itt a magyar terméked."

Ekkor ökörséget amit összefirkáltál!

[link]

"A rendszerváltás után az Oriont az elsők között privatizálták az 1990-es évek elején.

A cég a szingapúri Thakral Csoport tulajdonában van 1997 óta."

2014. okt. 15. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!