EU. Volt értelme csatlakozni?
Infrastrukturális fejlesztések.
Kerékpár út és csatorna. Ez csak a közvetlen környezetem. Városban még több van.
Ez hátrány hogy normális úton sétálok haza a busztól?
A baj csupán hogy ezekhez a nettó befizetésünk fele is elég lett volna. Ráadásul ha nem fejlesztésre fordítunk pénzt, mivel a tárgyi megvalósításokat fenn kell tartani, nem lesz miből! Hisz mivel nem fektettünk be nem lesz több pénzünk.
Ismeritek a Monopoly játékot?
Játszatok néhány kört, sok mindenre rájöttök.
Nem hinném, hogy túlságosan leegyszerűsített ez a megközelítés.
Gondoljatok pl. arra is, hogy pénz adnak, ha megszünteted, kivágod almafáidat/szőlődet..tetszés szerint helyettesíthető..
E mögött vajon mi áll szerintetek?
Mi az érdek és kinek az érdeke?
Az a szomorú, hogy van aki el is fogadja. A mai úgymond biztonság miatt. De holnap? Akkor mi lesz?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Van pár vélemény, amivel nem értek egyet, majd még visszatérek kötekedni :)
OFF:
Érdekes, hogy kijavították a kérdésem címét, pedig én így írtam: "EU. Vót értelme csatlakozni?"
Szerintem hosszútávon mindenképp van/volt értelme.
Ha nem csatlakoztunk volna, akkor nem kaptunk volna az uniótól pénzügyi támogatást ,ja és a világbanktól se valószínü. Szerintem minden döntésnek van előnye, meg hátránya is. A középréteg(már ha marad) csak kb 20 év múlva fog látni jelentős előrelépést, bár most is szerintem nyitott szemmel kéne járni. Inkább a vidéki városok és kisebb településeknek tett jobbat szerintem,m eg aki tud vele élni.
21:26
Ott a pont!
Mondjuk náluk érthető,hogy miért nem csatlakoztak,(halászati bevételek jelentős elesése valamint nemzetközi vadászat megsértése)de azért még mindig nagyon jól elélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!