Miért nem csinálnak Orbán Viktorról szobrot?
Már harmadszorra lett miniszterelnök, rengeteg éve dolgozik a magyar politikában, mindig előkelő helyen volt, a fidesz ő alatta lett Magyarország legerősebb pártja, és egyszerűen nem tudom szavakban kifejezni a hálát amit érzek iránta. Miért nem állítottak már szobrot neki?
Azt találtam ki, hogy a legjobb lenne, ha az állam aranykészletének nagy részét egybeolvasztanák, és egy hatalmas 24 karátos tömör Orbán Viktor szobrot készítenének belőle. Ezzel egy helyre kerülne a sok arany, és Orbán Viktor is megkapná a megérdemelt jutalmát. Annyit fáradt miattunk. És nem adja fel, ő tovább folytatja. A legjobb lenne, ha tényleg csinálnának neki egy szinte felbecsülhetetlen értékű szobrot. Vagy felvásárolhatnák az országban található összes aranyat 50%-kal olcsóbban, ezzel is kimutathatnánk neki hálánkat.
Nem viccből írtam amit írtam, komolyan gondoltam. Ő az egyetlen ember, aki ezt megérdemelné. Ha nem is aranyból de remélem egyszer majd építenek neki egy hatalmas szobrot, ami örökkön örökké állni fog. Ó, be jó is lenne.
Nem lenne jobb a hősök terén Gábriel arkangyal helyén?
Meg minden házban lenne egy kis házi oltár a miniszterelnök úr képével és mellszobrával, és törvény írná elő, hogy állandóan égnie kéne ott annyi szál gyertyának, ahány éves.
"Meg ne koronázzuk a kedvedért?"
Nagyon sok helyen még van királyság, ha nem is rendelkezik a király hatalommal, de azért még számít valamit. Miért ne lehetne egy olyan ország, ahol a király uralkodik? Jó ötlet, sokan örülnének egy királyságnak. Mindenképpen meg kéne koronázni. Vagy szentté avatni még életében. De inkább mindkettő. Ő az egyetlen aki ezeket megérdemli.
"Nagy szobor lenne, legalább 15-20 méter magas."
Nem, egy életnagyságú szobor éppen tökéletes volna.
Aranyba kellene önteni a miniszterelnök urat. Forró aranyba.
"Mindenképpen meg kéne koronázni."
Egyetértek. Koronázzák meg, mint Dózsa Györgyöt.
"Vagy szentté avatni még életében."
Egyet értek a szentté avatással is. Az egyház élő embert nem avat ugyan szentté, de ezt az akadályt el lehet hárítani.
"Ő az egyetlen aki ezeket megérdemli."
Na ezzel nem értek egyet, a tisztelt bűntársaira is nyugodtan ki lehetne terjeszteni például a szentté avatást. Természetesen csakis az egyházi rend betartásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!