A fidesz hogy lehet ennyire pofátlan? Ez nem törvényszegés amit csinálnak?
Szigetváron a helyi fidesz az összes fontos közterületet, ahol kampányeseményt lehetne csinálni, lefoglalta egészen október 13-ig. (közel 5 km-es szakasz) Persze ezt a fideszes önkormányzat engedélyezte. Így az ellenzék egy fontos helyen se tud gyűlést tartani. A kérdésre, hogy mégis miért csinálták azt, mondták, hogy hát mert folyamatosan kampányolnak ott az embereikkel. (Az újságírók végigmentek és egy fideszest se találtak. ) Tehát nincsenek is ott és közben 1,5 hónapra már korábban lefoglalták a fél várost. Egyáltalán szabályos ez így, hogy lefoglalják, de semmit se csinálnak? Van egyáltalán akinek nem nyilvános, hogy miért is csinálták? És le kell foglalni azért (amivel indokolták), hogy mert az embereik járják az utcát és standolnak?
Ezen felül az összes reklámfelületet kibérelték.
Egyetlen kérdésem van:
Csinált-e már a Fidesz valami olyat ami nem ütközött törvénybe? Akkor mi a kérdés?
Ezt szavaztátok meg. Egyétek.
Aki meg nem ment el szavazni, az meg még mosolyogjon is hozzá, miközben tömi a szájába.
Én sem értettem sose, hogy mire ez a nagy kampányosdi; csinálhatnak akámilyen csili-vili plakátot, rendezhetnek rendezvényt, szervezhetnek akciókat (krumpli, tej, alma olcsón), a véleményem egyikről sem fog megváltozni, pláne nem akkor, amikor céltudatosak ezek a dolgok, és csak azért csinálják, hogy rájuk szavazzam, előtte 4 évig semmi érdemit nem tettek.Tipikus "elhúzzák a mézes madzagot" esemény, ráadásul az adófizetők pénzéből fizetik ezt a cirkuszt. Lehet, hogy sok ember bedől ennek, azokat csak sajnálni tudom.
Amit tesznek, az legálisnak legális, viszont roppant etikátlan. Bár a politika nem az etikusságról szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!