Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért magyaráznak ennyi...

Miért magyaráznak ennyi rosszat Orbán Viktorról? Szerintem hazáját, népét, családját szerető ember aki megpróbálja a maximumot, hogy megvédje a magyarokat.

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Te egyáltalán Magyarországon élsz? Vagy csak naracsködös Fideszes vagy. Orbán csak saját magát szereti, mást nem.
2014. júl. 16. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Kitől véd meg? Én nem kértem, hogy védjen meg bárkitől is, sőt semmilyen felhatalmazást sem adtam neki erre.

Engem sem José Manuel Barroso, sem Cohn-Bendit, sem Tavares sem maga az Európai Unió mint intézmény nem akart megtámadni, vagy megsérteni. Nem akarták elvenni a pénzem, nem akartak bejönni a telkemre, vagy elvenni az értékeimet. Azt sem kértem, hogy védjen meg a bankoktól, a biztosítóktól, a közműszolgáltatóktól, az internetes fogadóirodáktól. Sőt, egészen jól megvoltam velük, bár voltak hibák, és összezördüléseink, de legalább mindent értettem. Tudtam, hogy ők teszik a dolguk, amíg fizetnek (történetesen ha ez nem egy állami, vagy önkormányzati "közmű" cég volt). Akkor mégis milyen jogon jön és nyújt nekem védelmet, amivel mindent összekavar?

Ugyanakkor az ő embereitől nem véd meg senki. A NAV-tól (a legveszedelmesebb szervezettől, ami valaha megszületett Magyarországon, az ÁVH egy szeretetszolgálat volt hozzájuk képest), a Kormányhivataloktól, a rendőrségtől, a köztisztviselőktől. Ezek egytől egyig a legveszedelmesebb emberek, és intézmények Magyarországon. Ismétlem, nem az EU, vagy az Uniqa Biztosító, hanem a NAV, Rendőrség, különböző hatóságok.

Csak azt tudom kitalálni, hogy azért akar az előbbiektől "megvédeni" , hogy az utóbbiakat mégjobban helyzetbe hozza. Köszönöm szépen, én az ilyen védelemből nem kérnék.

2014. júl. 16. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

ma 17:56 vagyok, kiegészítésképpen

Csak az a probléma, hogy nem tudok nem kérni a védelméből. Ugye milyen paradox? Védelmet általában kérelemre, vagy valamilyen kölcsönös egyetértés után megszületett szerződés alapján nyújtanak és ha valaki nem kér többet védelmet, akkor bármikor megteheti ezt.

Én viszont nem mondhatom Orbán Viktornak, hogy ne védjen meg a bankoktól, mert akkor magasabb lesz a készpénzfelvételi díj, vagy a számlavezetés. Vagyis mondhatom, de ő akkor is meg fog tőlük védeni.

Akkor biztos, hogy ez védelem? Nekem más jut róla eszembe.

2014. júl. 16. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Igazad van kérdező, szerintem is a legjobbat teszi, ami ebben a körberágott, megcsonkított, kivéreztetett országban tehető. Azok, akik ki akarják árusítani az országot, és mindegy, hogy van-e hazánk, vagy nincs, azok ágálnak ellene.
2014. júl. 16. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Ha provokáció, kamu kérdés, akkor nem volt vicces. Ha pedig komolyan is gondoltad, akkor nem tudok a jó ízlés határain belül válaszolni.
2014. júl. 16. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ne szórakozz már kérdező. Akik válaszoltak valószínűleg nem gondolnak mást az MSZP-ről sem. Mind a kettő párt tele van tolvajokkal. Jelenleg Orbán tud a legtöbbet zsebre (és a barátai zsebébe) tenni. Egyáltalán honnan vetted azt, hogy "hazáját, népét, családját szerető ember aki megpróbálja a maximumot, hogy megvédje a magyarokat"?! Ebből ami igaz az az, hogy a családját szereti, mert most is ott üldögélt a fiacskája a VIP lelátón a VB-n.

Itt aki el van fogulva egy párttal szemben az te vagy.

2014. júl. 16. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A magyarokat az ostobaságuktól kellene megvédeni, hogy rá szavaztak.

Az iskolaköteles kor csökkentésével és az egyetemek kivéreztetésével sikeresen újratermeli az ostobaságot így legközelebb is győzni fog, pláne, ha ő írja az alkotmányt és a választójogi törvényt. Valószínűleg bevezeti, hogy szavazati joguk csak a regisztrált Fidesz tagoknak lesz, akik legalább 4 éve pontosan fizették a tagdíjat és legalább havi 2 db dicsőítő himnuszt szereztek az Orbánságról.

2014. júl. 26. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg azért, mert ők nem így látják.
2014. júl. 31. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!